iphone 17 iyi diyen 10 saat gidiyo şarjı diyende var 4 saat şarjı gidiyo çok kötü whatsapp açmıyo diyende var bu karmaşa beni korkutuyo acaba s25 ultra mı alsam diye düşündürüyo bu konuda bi bilgisi olan yada iphone 17 kullanan bilgili birisi var mıdır
https://www.itopya.com/da-g11-amd-ryzen-5-7600-gigabyte-radeon-rx-7700-xt-12gb-16gb-ddr5-1tb-nvme-m2-ssd-amd-rad_h26144#kategori_78
bu sistem alınır mı arkadaşıma alıcaz
bilgisayarı 8 ay önce aldım aldığım macunlar ve stok fan ile duruyo sadece bazı oyunlarda drop yiyorum valorantta drop yiyorum forzada tık yok nedeni macun veya işlemci ısısından mıdır
2 k 2.5 k arası param var ama sıvı soğutucu mu kule tipi soğutucumu alsam bilemiyorum arada çok bir fps ve performans farkı var mı birde sıvı soğutucuda problem yaşar mıyım
ryzen 5 5600 x kullanıyorum ağır oyunlar açtığım zaman fan son raddede çalışıyor ve işlemci normal olarak fazla ısıda çalışıyo zararı var mıdır bunun stok fan bu arada
asus b450m k2 anakartım var ryzen 5 5600x işlemcim var buna en uygun olan fiyat performans sıvı soğutmaları önerebilir misiniz? acaba fiyat aralığımda 1500-3000 tl
2000 tl bütçem var sıvı soğutucu mu hava soğutucusu mu alsam bilmiyorum yardımcı olacak var mı kasam biraz küçük buda problem olur mu bilmiyorum içine takabilmem açısından ?
Pc mi yeni aldım ve abdullah abide geçenki sistem videosundada dediği üzere stok soğutucu yeterli değil demişti maximum ne kadar sıkıntı yaratmadan gider bu yani ne kadar süre sonra almam lazım sıvı soğutucu ?
İşlemci: ryzen 5 5600