SemihEminoglu isimli üyenin son içerikleri

1. S

MAVİ EKRAN SORUNUMU ÇÖZEMİYORUM

Arkadaşlar merhaba, aylardır mavi ekran sorunu yaşıyorum gerek bu forumda gerek diğer forumlarda açmadığım konu kalmadı ama çözümlerin hiçbiri bir işe yaramadı, bilgisayar servisine götürdüm iki kere ramlerde hata olduğunu sandık yeni ram aldım o da fayda etmedi, sonra psu da sorun olduğunu...
  2. S

oyun esnasında aniden donuyor ve sürekli biosa atıyor

Arkadaşlar selam, bilgisayarım oyun esnasında aniden donuyor görev yöneticisi dahil hiçbir komuta cevap vermiyor kasadan reset attığımda da direkt biosa giriyor, save and exit yapsam da tekrar biosa atmaya devam ediyor, sonra bilgisayarı komple kapatıp açınca anca açılıyor. Bir sürü test...
  3. S

Mavi Ekran Mavi Ekran Hatası-minidump dosyaları mevcut

3 gündür test ediyorum hiç sorun çıkmadı galiba hallettik. Bu zorlu yolcuğumda bana yardımcı olduğun için minnettarım çok sağ ol cidden. Peki merak ettiğim şey docp açıp mhz yi 3600 e getirmek ile xmp ayarı yapmak arasındaki fark neydi ki birinde sürekli mavi ekran hatası alıyorken birinde...
  4. S

Zaten 3200 yapmama müsade etmedi otomatik 3600 e aldı
  5. S

Ram frekansını 3200 e çekeyim mi
  6. S

Değiştirdim, sorun yok ama 2666mhz de xmp yapmadım
  7. S

Şu anda mhz yi değiştirmediğim için yemiyorum zaten sadece slotları değiştirince de yemeyeceğim muhtemelen 1702451121 Dünden beri bakıyorum herhangi bir problem yok
  8. S

Biostaki söylediklerini yapayım mı peki
  9. S

Bunu yapmadan önce bi şey öğrendim benim işlemcim r5 5600x max 3200 mhz ram frekansı destekliyormuş galiba ondan dolayı sorun olabilir mi 1702402411
  10. S

Selam dostum yine ben, hatırlarsan en son bios u güncellediğimde mavi ekran hatası sorunundan kurtulmuştum, geçenlerde biosa girdim ve ramlerin xmp ayarının bilgisayarı ilk aldığım haline defaulta döndüğünü gördüm ve onları tekrar profile1 e aldım. Yani defautta 2666 mhz iken xmp ayarını yapınca...
  11. S

Uncharted 4 oyundan atma sorunu

Hala aynı sorun devam ediyor, tam olarak iron galaxy yazısından sonra oyundan atıyor herhangi bi crash vermeden
  12. S

Çok teşekkürler ilgilendiğin için
  13. S

Güncelledim, şimdi test ediyorum. 2 farklı oyunda test ettim henüz bi sıkıntı çıkmadı.
  14. S

https://disk.yandex.com.tr/d/e6Jp4-XDYBcuGg
  15. S

Yenilerini yüklemek istediğmde şöyle diyor
Geri