Semihh12 isimli üyenin son içerikleri

1. S

Monitör Altındaki Sinir Bozucu Boşluk

Bazı uygulamalarda altta boşluk oluyor laptop kuıllanıyorum İ5 250h Rtx 4050 6g nasıl düzeltirim
  2. S

Laptop HDMI Soketi Sorunu

Denedim aynı algılıyor ama görüntü yok bide bozuk bi görüntü veriyor bi kaç saniye
  3. S

Monitörü algılıyor maus'u götürebiliyorum sadece görüntü vermiyor
  4. S

usb coğaltıcı Hdmı da var
  5. S

Laptop kendi Hdmı portuyla görüntü vermiyor monitörü algılıyor ama görüntü yok sersvise götürmem gereklimi
  6. S

Yeni Laptop Aldım Acil Destek

Hemen hemen her şey düzeldi ama ekran kartını göstermiyordu bide ses yoktu onuda asus'un kendi sitesinden yükleyip hallettim gerçekten çok teşekkürler
  7. S

Bilgi için teşekkürler USB ile internet paylasılacağını bilmiyordum şimdi güncellemeri denetliyorum nedense 5dk dır denetliyor onuda anlamadım. Yardımın için teşekkürler
  8. S

Müşteri hizmetleri 7 de kapandığı için yetişemedim yarın konuşucam 1781021958 1781021978 Yeni cihaz şıfır ellemedim hiç
  9. S

(Asus F16 rtx4050) Wifi sürücüsüde gözükmüyor internete bağlanamıyorum
  10. S

Cihazı yeni aldım şıfır açtığım gibi hata veriyor 1781020039 Reis öyle bi Simge yok bende 1781020065 İnternette yok nasıl yapabilrim
  11. S

Merhaba yeni laptop aldım ama wifi görmüyor dokunma yeri algılamıyor ve görev yöneticisinde büsürü hata var iade mi etmeliyim kendim halledebilirmiyim
  12. S

Pc Önerisi Güncel Laptop

https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-f16-fx607vu-rl144-gaming-intel-core-5-210h-16gb-ddr5-5200mhz-1tb-ssd-rtx-4050-6gb-140w-144hz-16-ips-panel-wuxga-w11p-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV0000CXFG6T bu cihaz nasıl 4050 var ama başka 1tb ssd olanlarda fazla uçuk bide LOQ güvenmiyorum ekran...
  13. S

Pc Önerisi Güncel Laptop

Merhaba. yakın zamanda bilgisayar almaya karar verdim hazır bayram indirimleride var ama karar veremiyorum seçtiğim laptopu biri kötülüyor biri övüyor bütçe max45 oyun için güzel bi laptop önerebilir misiniz?...
Geri