shopier üzerinde acılmıs fazla ünlü olmayan bir sayfadan bi suredir bulamadigim birsey aldım gönderlmeme ihtimalini göz önündd bulundurarak. gerçekten gönderlmez ise nerden hak talep edebilirim.
10 gün kadar önce kız kardeşime türkcell kurumsaldan online odeme ile iphone 16 aldık. 5.gününde dokunmatigi gitti dfu falan asla geri gelmedi . gürgençler ve kvk yalnızca onarım yapılabileceğini söyledi.ama kullanıcı hatası yok.telefon düşmedi nem sıvı almadı.türkcell bana onların yapabileceği...
Son zamanlar oldukça popülerleşen etnik halı deseninde araba paspasları galiba kalitesiz paspaslarin ustune yapilan baskidan imal ediliyor. direkt o desende halı arıyorum. yani paspas olarak direkt bildiğimiz halı istiyorum ama etnik desende nerden bulabilirim.örneği fotoğraf ama fotoğraftaki...
r7 2700x 1660oc 750w psu 16gb ram var anakartimin bi kac aydir arkasindaki usb girisleri calismiyor gidip geliyor surekli 3 4 k butceyle alabilcegim bilindik marka anakart önerisi var mı ?
hayır masaüstünde de öyle oyuna girdim orda da öyle
1747776587
ve tam dediğiniz gibi değil aynı hızda hareket ettiriyorum başta yavaş sonra hızlanıyor sonra aynı hızda hareket ettirmeme rağmen yavaşlıyor bir değişik