semiht isimli üyenin son içerikleri

1. S

13-17K Telefon Önerisi

Öncelikle merhaba şu anda düşündüğüm 3 farklı telefon var bunlar arasından hangisi daha iyidir veya siz ne önerirsiniz bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Telefonlar: [H3 id='URLhttpswww.epey.comakilli-telefonlaroppo-reno11-f-5g.htmlOppo+Reno11+F+5GURL']Oppo Reno11 F 5G [/H3] [H3...
  2. S

Öneri 13K altı telefon önerisi

Öncelikle merhaba. Telefonda çok oyun oynayan biri değilim ama yine de performansı iyi olursa güzel olur. Şuanda Tecno Spark 20 Pro Plus almayı düşünüyorum. Bir süredir telefonum yok yani indirime girmesini bekleyemem lütfen önerilerinizi öne göre yapın. Şimdiden teşekkürler.
  3. S

Yardım GPU VE CPU %100 OLUYOR VE OYUNDAN ATIYOR

bilgisayar açılmıyor bile. Şuanda sadece siyah ekran. Dün gece gitti. Dram ışığı yanıyor, ramleri çıkarıp takarken yaptığım ufak baskılar sebebiyle ramleri RGB gidiyor ve CPU ışığı yanıyor. Ben bastırmayi bırakınca ramlerin RGB si yanıyor ve yeniden dram ışığı yanıyor. Işıklardan kastım anakart...
  4. S

teşekkürler :D
  5. S

Öncelikle merhaba. Bilgisayarı 2023 yazının sonunda topladım. Son 3-4 aydır yaklaşık 200-300 FPS düşüşü vardı ve son 2 haftadır herhangi bir oyuna girdiğimde en fazla 15 dk oynayabiliyordum. Ben de virüs şüphesi ile bilgisayara format attım fakat düzelmedi, tam tersi daha da kötü olmaya başladı...
Geri