Hocam gamepowerin gamepadi var gayet iyi iş yapıyor ve hall efect olduğu için drif problemi yok. Xbox dizilim ve titreşimli. R1 L1 ise hassasiyetli ne kadar basarsanız o kadar algiliyor
Hocam eğer ikinci el almak beni rahatsız etmez diyorsanız 7-9k arası rampage drive rs+ var öneririm. Biraz daha yüksek bütçelere çıkarsanız pxn v99 veya v10 öneririm sıfırı 16k ikinci elde 10k civarı fiyatı vardır. Ama yok kaliteli olsun beni uzun süre götürsün diyorsanız pazarlıkla 18-20k...
İyi günler dilerim:) 10k bütçem var ve 50-55 inch bir televizyon arıyorum. Kendi sistemime bağlayıp gamepad ile uzaktan(mümkünse yatarak) oyun oynayacağım. Önerileriniz nelerdir yardımcı olursanız çok teşekkür ederim<3
Gamepass aldım ve forza indirdim ama gelen mesaj kutusundaki ödülleri alamıyorum. Çevrimiçi güvenlik ayarı yap diyor. Sayfaya gittiğimde duzenlettirmiyor nasıl çözerim
Rx 6700 ekran kartında FPS 160 in üzerine çıkınca cızırtı sesi geliyor FPS yi likitkeyincensorun çıkmıyor sebebi nedir acaba ikinci el yeni aldım kartı
Sistemi teslim almadım daha cumartesi teslim alacağım alırkende pazarlık yaparım ancak çok düşmez diye düşünüyorum ben 20k derim 20,5 e tavı olur mu bilmiyorum. İkinci ele baktım 1070ler 4-4,5 ki arası ti de 5k civarı. Bir tane rtx 3070 ile takas düşünür müsünüz diye birine yazdım üzerine 8k...