elimde hp 15 dw2009nt laptopu var mx330 ekran kartı ve i5 10. nesil 8 ram ve 512 m2 ssd var laptopta ikinci el satmak istiyorum sizce kaç tl teklif almalıyım kozmetik olarak ufak kusurları var ve batarya 30dk dayanıyo. tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler almak isteyen de olursa ankarada elden...
Hocam gamepowerin gamepadi var gayet iyi iş yapıyor ve hall efect olduğu için drif problemi yok. Xbox dizilim ve titreşimli. R1 L1 ise hassasiyetli ne kadar basarsanız o kadar algiliyor
Hocam eğer ikinci el almak beni rahatsız etmez diyorsanız 7-9k arası rampage drive rs+ var öneririm. Biraz daha yüksek bütçelere çıkarsanız pxn v99 veya v10 öneririm sıfırı 16k ikinci elde 10k civarı fiyatı vardır. Ama yok kaliteli olsun beni uzun süre götürsün diyorsanız pazarlıkla 18-20k...
İyi günler dilerim:) 10k bütçem var ve 50-55 inch bir televizyon arıyorum. Kendi sistemime bağlayıp gamepad ile uzaktan(mümkünse yatarak) oyun oynayacağım. Önerileriniz nelerdir yardımcı olursanız çok teşekkür ederim<3
Gamepass aldım ve forza indirdim ama gelen mesaj kutusundaki ödülleri alamıyorum. Çevrimiçi güvenlik ayarı yap diyor. Sayfaya gittiğimde duzenlettirmiyor nasıl çözerim