SEmrey isimli üyenin son etkinliği

• SEmrey
    SEmrey, 2.el Rx6600 Sizce sorunlumu ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    fiyat baya iyimiş hocam, bende o kartı araştırıyorumda hiç o seviyelerde olmuyor pek. Düzel pazarlık yapmışsın. Karta gidip bakıp test etmen veya ettirmende...
  • SEmrey
    SEmrey, Temudan bedava 3 ürün başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    ben zaten sisteme üyeyim. O sizdeki paylaşım ekranına nasıl gelicem onu bulamadım
  • SEmrey
    Ödül kazan yeri gözükmüyor
    • IMG_0741.png
  • SEmrey
    bu sekmeye nereden giriyorsunuz?
  • SEmrey
    SEmrey, Yardım Ping yükselmesi sorunu başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Kablolu mu bağlanıyorsunuz kablosuz mu
  • SEmrey
    SEmrey, Yardım Ping yükselmesi sorunu başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Millenicom'da bile o kadar kötü nasıl ping aldınız ki bende millenicom kullanıyordum valorant'da 10 alıyordum. Şu an türknet'e geçiş yaptım eve gidince test...
  • SEmrey
    SEmrey, X-raypad obsidian skatez stok başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Hocam skatez değilde mouse pad den alakalı olabileceğini düşünüyorum 1736398201 Mesela hocam sizde ki soa hybrid model mi yoksa speed mi? Onla alakalı...
  • SEmrey
    SEmrey, Darmoshark M3S-PRO pil doğru göstermiyor başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Hocam bende M3 vardı o m3s e göre daha büyük ama kullanıyordum güzeldi sonra Lamzu maya’ya geçince sattım kısaca daha üst seviye bir mouse a geçtim
  • SEmrey
    neden bırakmıştınız ben çok sevdim tutuluşu çok güzel dicemde ilk defa bu kadar iyi mouse alıyorum normalde rampage 1000 hz mouse alıyorum 1 kilo luk...
  • SEmrey
    SEmrey, Darmoshark M3S-PRO pil doğru göstermiyor başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Ne demek hocam işiniz görüldüyse iyi, ben darmoshark o bırakalı baya bi zaman oldu
  • SEmrey
    Bakın hocam orada software versiyonunda olabilir, internet üzerinden araştırarak son versiyonları bulmanız lazım, ben baya zor bulmuştum 1736348757 Youtube...
  • SEmrey
    SEmrey, FuryLevel Z1 vs Darmoshark M3 Wireless Mouse başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    M3 mouse'u önceden satın alıp kullanmıştım. Hissiyat olarak malzeme kalitesi hiç iç açıcı gelmiyor ama masadan 1-2 defa düşürünce sağlam olduğunu düşünmeye...
  • SEmrey
    Ben önceden darmoshark m3 kullanıyordum yazılım bire bir aynı gibi, software,dongle güncellemesi yap ve güncel yazılımı yüklediğine emin ol 1736347427...
    • 1736347380353.png
  • SEmrey
    arkadan vuran her zaman kusurludur zaten 4 lüyü yaktıgın içni sorucaklardır niye yaktın dersin içeride yanık kokusu aldım şüpelendim aracı güvenli yere...
  • SEmrey
    SEmrey, 🟢 LPG'YE İNDİRİM GELİYOR! başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Aklım almıyor. Bu terslikte bir iş var
Top Bottom