Aktif olarak superlight 2 kullanıyorum. ben memnunum şarj süresi ise gayet yeterli bu bütçeye önereceğim 3 tane mouse var şahsen tavsiyem bu 3 mousedan...
fiyat baya iyimiş hocam, bende o kartı araştırıyorumda hiç o seviyelerde olmuyor pek. Düzel pazarlık yapmışsın. Karta gidip bakıp test etmen veya ettirmende...
Millenicom'da bile o kadar kötü nasıl ping aldınız ki bende millenicom kullanıyordum valorant'da 10 alıyordum. Şu an türknet'e geçiş yaptım eve gidince test...
Hocam skatez değilde mouse pad den alakalı olabileceğini düşünüyorum
1736398201
Mesela hocam sizde ki soa hybrid model mi yoksa speed mi? Onla alakalı...
neden bırakmıştınız ben çok sevdim tutuluşu çok güzel dicemde ilk defa bu kadar iyi mouse alıyorum normalde rampage 1000 hz mouse alıyorum 1 kilo luk...
Bakın hocam orada software versiyonunda olabilir, internet üzerinden araştırarak son versiyonları bulmanız lazım, ben baya zor bulmuştum
1736348757
Youtube...
M3 mouse'u önceden satın alıp kullanmıştım. Hissiyat olarak malzeme kalitesi hiç iç açıcı gelmiyor ama masadan 1-2 defa düşürünce sağlam olduğunu düşünmeye...
Ben önceden darmoshark m3 kullanıyordum yazılım bire bir aynı gibi, software,dongle güncellemesi yap ve güncel yazılımı yüklediğine emin ol
1736347427...