SEmrey isimli üyenin son içerikleri

1. SEmrey

🔥İndirim Machenike K1 Membran RGB Klavye 398TL !!!

Lightshot uygulamasını indirip istediğiniz tuşu ayarlayabilirsiniz
  2. SEmrey

Uzaktan telefonumla bilgisayarıma bağlanıp aç kapa yapabilir miyim?

Ben Google Chrome Remote Desktop uygulamasını kullanıyorum. İstediğin gibi kontrol edebiliyorsun bilgisayarı
  3. SEmrey

Algida 10000 puan Bedava, Trendyol yemek 400/250 kodu

Teşekkürler puan ile baya mantıklı şeyler alınabilir. Ben 5000 puan karşılığında İnstreet'de 3000Tl'ye 700TL indirim kuponu alacağım.
  4. SEmrey

35K Gaming Laptop Önerisi

Merhaba, 35K bütçem var gaming laptop arıyorum. Önerinizi bekliyorum.
  5. SEmrey

25-30K Arası Sistem Önerisi

bütçeyi arttırma gibi bir şansım yok
  6. SEmrey

https://www.itopya.com/phoenix-5060-v3-amd-ryzen-5-5600-asus-dual-geforce-rtx-5060-oc-edition-8gb-16gb-ddr4-500gb-n_h30084#kategori_20 Bu nasıl olur
  7. SEmrey

Merhaba arkadaşlar, Sistem arıyışındayım. Bütçem 25-30k ağırlıklı PUBG oynayacağım. Önerebileceğiniz sistemlere açığım.
  8. SEmrey

30K Bütçe Telefon Önerisi

Merhaba, Telefon alacağım ve maksimum bütçem 30k ve üstüne çıkamam. Aklımda S24Fe var. Apple düşünmüyorum. Farklı önerileriniz varsa alabilirim. Telefonun şarjının uzun dayanmasını istiyorum.
  9. SEmrey

Mesleki lisede hangi alanı seçmeliyim?

Bilişim oku
  10. SEmrey

Çözüldü✓ Pcye ekran gelmiyor!

Eğer işlemcin Apu destekliyorsa, ekran kartını çıkartık anakart üzerinden görüntü al sonra yaptığın değişikliği düzelt biostan
  11. SEmrey

İphone 13 Pro Yurt dışı

Kapalı kutu telefonda bir şey çıkacağını sanmıyorum. Anca üretim hatası olabilir. Onun dışında en önemlisi yukda sadece 4 ay kullanabiliyorsun. Onun dışında e-sim falan açabilirsin. Biliyorsundur az çok sende zaten diye düşünüyorum
  12. SEmrey

Surekli para harcayasim geliyor.

şerit led linki gelir mi 1755296080 Harici mikrofon satın alıp, onun dışında iem kulaklığa geçiş yapabilirsin
  13. SEmrey

Şirket olarak hangi yemek kartına geçmeliyiz?

Pluxee(Sodexo) kullanıyorum. Hem online ödemesi hemde fiziksel bir kartı mevcut zincir fast foodcularda da geçiyor. Gayet okey benim için
  14. SEmrey

Çözüldü✓ Büyük mousepad önerisi lazım

hocam arkadaşın 500tl bütçesi var siz 1k'yı geçen mousepad önermişsiniz.
  15. SEmrey

🔥İndirim Logitech G PRO X Superlight 2 DEX - 5.499TL (Vade Farksız 3 Taksit)

Burada ki eğimi kast ediyorsanız. O hepsinde var diye biliyorum ben
Geri