Anladım, son olarak gösterdiğim yoga ve IdeaPad arasından sizce hangisi F/P dir ve iyidir. Ayrıca ürün aldıysanız GTI bilişim Hepsiburada şirketi iyi mi ?
Şarjda kullanma kaydıyla bir gaming laptop almak sizce mantıklı mıdır ? Evet amacım iş vb. Ama genel olarak daha performanslı dediniz sizce daha mı iyi olur?
İş, Yazılım ve günlük hayat. Alttakilerin arasında kaldım, hangisi olmalı ? IdeaPad olanı gözüm kesiyor, ekran kartı Intel UHD graphics 95W galiba, 4050 den daha mı iyi ? Sizin yorumlarınızı ve tecrübelerinizi bekliyorum.
Ç
Bu IdeaPad bakımını tek başıma yapabilir miyim acaba ya da bakımı kaç yılda ayda bir olmalı ? Bir de sizin kullandığınız laptop nedir acba son sorumdu çok sağolun bundan sonra cözüldu diyorum.
ikinci ellerde virüs ihtimali olur mu acaba sıfırlamamıza rağmen bir şey olur mu ?
1738934123
İş için yazılım sosyal medya kullanabileceğim ama kasmayacak ömrü uzun olan performansı iyi 25-30 k bandında
Gaming laptop olarak en iyisi nedir acaba alternatif 3-4 tane diye sizi yorduysam kusura bakmayın hayırlı günler gaming laptoplar dediğim işlemleri yaparken kasarr mı bir de hangisinin ömrü daha uzun olur, taşıma sıkıntım olmaz gamingler şarjda kullanılırsa bozulur mu çok ısınır mı sagolun