Hocam yasak mı bilmem ama sıfır gibi tertemiz baktığım kfg tam 16 pro max mevcut yaz istersen konuşalım
1788088851
Android al diyenleri sakın umursama hocam o bütçeyi androide verirsen memnun kalmayıp satmak istersen en az 80’e aldığın cihazı 55-60’a vermen lazım satabilmen için
Hocam sizin dediğinizi yapmaya karar verdim buna cihazı istemiyorum zararım karşılanıp hesabıma para gelmeden şikayeti çekmem daha da iletişim kurmak istemiyorum dedim kapattım konuyu
Hoc
Evet öyle de birini dolandırmış ama adama sonra birazını heri atmış
1787752093
Hocam çok teşekkür ederim şöyle bir şey var dedikleriniz hepsini düşündüm çocuk daha önce yaralamadan içeri girmiş bana gönderdiği video’da ürünün sorunsuz şekilde ulaşacağına kefilim diyerekten bir video kaydı...
Öyle dedim hocam o da öyle dedi ben sana Cuma ürünü kargolıcam ürün gelince şikayeti çek dedi bende tamam dedim zaten ürünü de parayı da unuttuğumu belirttim ister yolla ister yollama ürün elime gelir ben gider çekerim dedim
1787749766
Hocam elamanın başı yanacak zaten başka birini de telefon...
Valla çok denemiş belli pişkin gibi bana şey diyor bekle bi kaç kişi dolandırayım atıcam paranı 🤣 bende beni ilgilendirmiyor param gelmezse giderim dedim ve gittim şikayetimi yaptım onun kaçarı yok tek isteğim şuan içeri alınması ve bana arabuluculuk teklifi gelmesi yatmak istemiyorsa da bunu...