Semsolesko isimli üyenin son içerikleri

1. S

Bu Acer 4060 Laptop 2.El Alınır mı

Çok pahalı saçma sapan fiyat istiyorlar bulunmuyor hocam bu gidişle bir şey alamayacağız 25’e de iyi geldi 140w acer nitro temiz içi açılmamış
  2. S

Bu Acer 4060 Laptop 2.El Alınır mı

4050’sini alıyorum şimdi 1788279875 25’e alıyorum bende hocam buluşmaya geldim adamı bekliyorum
  3. S

X Troy Rock Model Kumaş Oyuncu Koltuğu Kullanan Var mı

Bende arıyorum
  4. S

🔥İndirim World Mobil Steam 300 TL Kampanyası

196 TL geldi 10 usd eyw
  5. S

🔥İndirim World Mobil Steam 300 TL Kampanyası

Bende mevcut da steam bakiye 5 usd yükleniyor nasıl yaparız alacağım oyun yok
  6. S

🔥İndirim Old Spice Cosmic Quest Erkek Deodorant Stick 50 Ml 84₺

Bunu almıştım hangisi daha iyidir
  7. S

80k Bütçe iPhone Telefon Önerisi

Hocam yasak mı bilmem ama sıfır gibi tertemiz baktığım kfg tam 16 pro max mevcut yaz istersen konuşalım 1788088851 Android al diyenleri sakın umursama hocam o bütçeyi androide verirsen memnun kalmayıp satmak istersen en az 80’e aldığın cihazı 55-60’a vermen lazım satabilmen için
  8. S

Beyler Acil Bu 4050 Laptop Alınır mı 2.El

Lenovo LOQ 15IAX9 CPU: 12th Gen Intel(R) Core(TM) İ5-12450HX GPU: NVIDIA GeForce RTX 4050 6G RAM: 16GB SSD: 512GB Ekran: 15.6” FHD IPS 144 Hz (1920x1080) KUTU FATURA VAR PAZARLIK PAYI MEVCUTTUR Beyler adam akıllı laptop bulamıyorum yakınımda bu var garamti yeni bitmiş 24-25’e alınır mı kasada...
  9. S

Monitör Standı Önerisi

Hocam masanız 120cm ve daha geniş değilse kesinlikle H100 eğer büyük masanız varsa kesinlikle F80
  10. S

Dolandırıldım Bir Şey Çıkar mı

Hocam sizin dediğinizi yapmaya karar verdim buna cihazı istemiyorum zararım karşılanıp hesabıma para gelmeden şikayeti çekmem daha da iletişim kurmak istemiyorum dedim kapattım konuyu Hoc
  11. S

Evet öyle de birini dolandırmış ama adama sonra birazını heri atmış 1787752093 Hocam çok teşekkür ederim şöyle bir şey var dedikleriniz hepsini düşündüm çocuk daha önce yaralamadan içeri girmiş bana gönderdiği video’da ürünün sorunsuz şekilde ulaşacağına kefilim diyerekten bir video kaydı...
  12. S

Öyle dedim hocam o da öyle dedi ben sana Cuma ürünü kargolıcam ürün gelince şikayeti çek dedi bende tamam dedim zaten ürünü de parayı da unuttuğumu belirttim ister yolla ister yollama ürün elime gelir ben gider çekerim dedim 1787749766 Hocam elamanın başı yanacak zaten başka birini de telefon...
  13. S

Rahat değil tutuştu 1787745992 Kendisi yazdı
  14. S

Valla çok denemiş belli pişkin gibi bana şey diyor bekle bi kaç kişi dolandırayım atıcam paranı 🤣 bende beni ilgilendirmiyor param gelmezse giderim dedim ve gittim şikayetimi yaptım onun kaçarı yok tek isteğim şuan içeri alınması ve bana arabuluculuk teklifi gelmesi yatmak istemiyorsa da bunu...
Geri