Pttavm tulparlife isimli satıcı satıcı tr cihazı tr garantili garantiyi arayın diyor fakat güvenlik bandı diğer ürünlerden farklı ve seri no hatalı diyor
merhaba cloud 3s aldım fakat kutunun güvenlik bandı beyaz bir bant idi evet hepsi öyle de bunda markanın logosu yoktu ve ürünün seri no giriyorum hata veriyor yardımcı olur musunuz xyperx ile kimle iletişime geçicem hp hyperx e mail at diyor atıyom takan yok satıcı ürün tr ve tr garantili...
hoca biraz hainlik yaptı bazılarıda sonu 0 olan bazılarına sonu 18 olan ip verdi ip nin sonu 0 sa sorun yok kolay ama a128 liler çalışmıyor uygulamada posta göndermiyor asıl sorun alrtdaki pc ler ping atıyor yukardakiler atmıyor nedenini anlamadım sınav süresi 12 saaat idi 10 saat 3 kişi...
https://photos.app.goo.gl/dPnNghGebLfR6L529Video aynı mouse 2 hafta arayla aynı satıcıdan aldım böyle bi ses var stokta yoktu yeni geldi ama ses var sebebi nedir
Arkadaşlar sizce hangisini almalıyım oyunlarda fps değerleri nasıl olur iki modelin neden biri DDR 4 iken diyeri DDR 5
Asus tuf rtx 4060 8gb vram
DDR 4 3200 mhz 16 gb ram...
arkadaşlar lütfen yardım ben kolaylık olsun diye valorant hesabı açmak yerine facebook ile giriş yap dedim ve hep öğle girdim şimdi facebookhesabım kapatıldı hesaba girince bu hesap kapandı diyor riot games hesabıma giremiyorum cod mobil hesabımada giremiyorum ama şuan en önemli riot games acil...
Bende ondan arada kaldim bi yanda r5 5600h bi yanda 16gb ra
1657124899
Hp nin tek iyi yanı işlemci vede önemli bişey ama lenovo ekran klavye ve soğutma yönünde daha iyi galiba lenovo alcam teknik destekte daha güçlü
Hp de ryzen 5 5600h var lenovoda i5 11300h var sizce rami iyi diye lenovomu alayım yoksa hp ve hp de 3050ti var diyorsannız onunda düz modeli var o zamandada hp seçerdiniz çok kararsız kadım acil uyardım