İşlemci ekran kartını rahatlıkla besleyebiliyor ve darboğaz yapmıyor diye biliyorum çünkü bu sistemi almadan önce araştırmıştım. evet pubg bozuk bir oyun fakat bu sorunu yaşanlar yok denecek kadar az. bana gönderdiğin görsellerden anlamam gerekiyor?
ya dostum ssd nin yarısından çoğu boşken yapıyordu bu dediklerimi. hadi disk sağlığı falan desen veya depolama alanı full doluysa anlarım. %99 oran veriyorsun birde. cevabın için minnettarım ama mantıksız söylediğin şey.
SSD: Twinmos 500 GB
1743540350
Müthiş görsellere ve dolu haritalara sahip BF1 oynuyorum onda problem yaşamıyorum mesela. optimizasyonu çok iyi olsa gerek. çok garip gerçekten
Hocam ilk önce bunları yap.
olmazsa eğer; secure boot'un olduğu sekmedeki diğer şeyleri de değiştir onayla. sonra tekrar gir ve secure boot hariç diğer değiştirdiğin her şeyi eski haline getir ve onayla. ben böyle yaptım saçma bir şekilde faceit ac açıldı. sanırım win11 e geçince yaşadın bunu...
Arkadaşlar Merhaba,
Sistem özellikleri:
Ram: Vengeance DDR5 - 2x16 GB
Ekran Kartı: AMD Radeon RX 7700 XT
İşlemci: AMD Ryzen 5 7500f
Sıvı Soğutma: Corsair H100
SSD: Twinmos 500 GB
Şimdi bu arkadaş öncelikle chrome da bile bazen donuyor. Sayfayı aşağı kaydırırken ekranda her şey birbirine...
brom selamlar. klavye vb. arka plan seslerini çok fazla alıyor mu? ya da bunun önüne geçmek için harici bir program kullandığında çok olumlu bir sonuç veriyor mu?
bu videoyu izlediğimde şok geçirdim mükemmel ses kalitesi vardı hiç araştırmadan direkt olarak sipariş verdim. araştırınca iptal ettim az önce. iyiki etmişim o zaman. almak istediğin veya kalitesinden emin olduğun 4-5-6k bandında mikrofon olursa buradayım
Arka sesleri minimuma indirebilecek fiyat performans mikrofon arıyorum. Fifine Ampligame A6T almayı düşünüyordum fakat bazı kötü yorumlar beni soğuttu. 4-5k bütçem var. Aranızda bu fiyatlara alınabilecek, arkaplan seslerini özellikle klavye seslerini çok fazla vermeyen ya da hiç vermeyen...