Merhabalar herkese,
Malum üniversite tercih dönemi içerisindeyiz ve kardeşim İstanbulda yanımda okumak istiyor. Öncelikli tercihi de ekonomi bölümü olduğu için bu konuda sizlerin fikrini almak isterim.
36.000 sıralama yaptı kendileri bu nedenle %100 burslu şekilde sadece kötü ünilerde...
Raspberry pi 4 üzerine kurulum yapmak için öncelikle bir adet tavsiyem 32gb sd karta ihtiyacın var. Kaliteye önem verirsen iyi olur bilgisayarın ssd’si gibi düşünebilirsin. Adaptör de almalısın ben kendi adaptörünü amazonda 430₺ gibi bir fiyata buldum ve aldım. 5.1V 3A değerlere sahip kaliteli...
1 ayı geçkin süredir 15 kullanıyorum, kamerası fazlasıyla tatmin ediyor ki fotoğraf çekmeyi seven biriyim.
Öncesinde 12 kullanıyordum 3 yıllık cihazdan da memnundum fakat son zamanlarda bitik bataryası sebebiyle soğumaya başladım.
3 sene önce 11bin’e aldığım 128gb kırmızı iphone 12’yi geçen gün...
Kampanya 2. ürüne yüzde 80 olarak değişmiş yani 2 tane 12li alırsanız 300tl civarına geliyor. biraz pahalılaşmış.
Ayrıca ben son stokları aldım sanırım ve 12li paket olan içeriklerin hepsi 12 adet tekli olarak değişmiş ve size fiyat farkı yansıtılmayacak uyarısı alıyorum.
1705356418
Fikrim yok...
12 adet 1 litre limonlu maden
12 adet 1 litre mandalinalı maden
12 adet 1 litre sade
12 adet 750ml sporcu şişe su
hanemize hayırlı olsun öğrenci evi için ideal
nays ile ödedim bir de 360tl mükemmel fiyat
Merhabalar herkese,
Garantisi devam eden Razer Blackshark V2 + USB Ses kartı kulaklığımın sol tarafından gelen sesin bariz daha yüksek gelmesi şikayetiyle servise gönderdim. Yapılan inceleme sonucu dip ses ve türlü sorunlar nedeniyle satıcıdan para iadesi alabileceğim bir belge gönderdiler ve...
Önerilerde gold uçlu 1.5m hdmi vardı 28tl.. ama en ufak ne yorum ne açıklama var. ben yine de linki bırakayım daha ucuza ne idüğü belirsiz ama cebinizden çıktığını farketmeyeceğiniz fiyata bu da var.
1.5 METRE HDMI
Bu arada 2 tane de ben aldım 40'tan, manitin evine lazımdı.
Şimdi bu klavyeyi sipariş verdim beyaz seçeneklerinde %20 indirim siyahlarda direkt indirim var. görüşünüz nedir klavye ile ilgili? gümrük dahil 2645tl'ye denk geldi iyi midir? değer mi?
Sizin için anlık ölçüyorum tekrardan. Yaklaşık 4 saattir rust oynuyorum aralıksız, öğlen 3ten beri de pc çalışır halde farklı oyunlar ile. sıcaklığa baktığımda 42 derece idi. fanı %100'e çektiğimde 36 dereceye kadar düştü. bu değerlerde takılıyor. Tabii ki %100 kullanılmıyor şu anda GPU aşırı...