Rs4 plus ın mı? Doğruya yakın ölçüyor ama kimin umrundaki stres falan boş şeyler nabızı iyi ölçüyor her gün koşuda kullanıyorum. O fiyata amoled olup bu...
Resmi note 13 pro 5g bi telefon var yeni yılda sıfırlanması gerekmiyor muydu sürenin neden hala açılmadı. Tecrübeli arkadaşlar varsa nasıl işlediğini...
Selamünaleyküm. Son 1 senedir sınavlara çalıştığım için oyun oynamayı tamamen bırakmıştım şimdi Steam hesabıma girmeyi denediğimde şifremi istedi şifreyi...
O dediğin internet ve konum kapalıyken çalışmıyor hocama
1766681945
Bi hbb-k markasının bi ürünü var hocam internette de izledim etraftaki iphonelar...
Arkadaşlar şöyle söyleyim benüm şuan ihtiyacım olan airtag muadili olan (Apple airtag değil) ürünler lazım bildiğiniz önerebileceğiniz ürün varsa onun için...
He hocam sen orjinal Air tag anladın zaten o pahalı benim işimi görmez. Ben yan markaların ürünlerinden bahsediyordum onlardan alınabilecek ses çıkartmayan...
Hocam 50cc scooterım var ona da koyucam diğer kardeşimin bisikleti var onunda koltuğun içine falan saklamayı düşünüyorum ihtiyacımın tam karşılığı airtag...
Airtagde konum göstermiyor mu sonuçta hocam diğerine hat almak falanda gerek hat bile bin küsür lira şimdi airtagle de hem arabayı hem motoru takip edemez...
Sadece Apple uyumlu diyor hocam ben andoroid kullanıyorum. Birde bu örüp yerini belli eder mi güzel çalışıyorsa motora da koyucam ama çaldırırsak ötüp...
Mecbur evde anahtar bırakıyoruz hocam otoparktan aracın çekilmesi gerekiyor bazen komşunun çıkabilmesi için. Hem zararı olmaz motora koymak içinde takip...