En azından telefona 67w şarj aleti olarak tanıtmayı başarmışlar.
Adaptördeki karekod sadece sahtelerinde bu kadar kötü olur.
Evde ışıklı bir şarj kablosu...
Işıklı kablo dediğin şu voltajı gösterenler den mi hocam? Maalesef elimdekilerin hepsi bunu. Orjinal kablosu gibi olanlardan. Bu arada telefonuda çok hızlı...
Fotoğrafını attığınız Samsung adaptör USB PD, PPS protokolünü destekliyor ve Samsung tablet ile uyumlu. Diğerlerinin USB-A tipi çıkışı olduğu için Samsung...
işlemcisinden dolayı galiba A9+ ile fiyatları çok yakın olmasına rağmen işlemcilerin arasında çok fark var diye biliyorum.
1768487156
Öyle yapayım hocam...
Galiba iadenin parası yatınca dediğin şekilde kara vericem hocam aralarında gidip geliyorum çünkü.
Birde eğer Tab A11+ alırsam diye şu şarjlardan hiçbiri...
Anladım hocam peki a11 plus için kılıf önerebilir misiniz nerdeyse yok gibi bişey bulamadım ben yine adaptör falan da ayrıca alıcaz maliyet yükseliyor...
Aynen öyle aslında en başında bu model üstünde durmuştuk keşke irdelemeden alsaydım çoktan elime geçmişti. Samsung'un servisi garantisi sağlam demi hocam bu...
Kalem için 3k fark gereksiz Samsung alacaksan o segmentte önerilenirinize göre en mantıklısı Tab A11+ ama klavyeli kılıfı içi pad 10 da almak istiyorum hem...
Bişey olsa yaptırmak zor yani anlaşılan ama klavyeli kılıf falan cezbetmişti beni o fiyat aralığında geriye bi tab a11 plus kalıyor demi hocam. Birde...
Adaptörün üzerinde yeşil ile işaretlediğim gibi PPS özelliğinin yazması lazım. Evet, Honor Pad 10'da adaptör var. Bu arada fotoğrafını çektiğim adaptör...