Hocam abone olurken türknetin uygulamasından işaretlediğimiz sözleşmelerin içinde kurulum sözleşmesi De var mı bilmiyorum muhtemelen o da var ve kabul...
Hocam modem arayüzünden baltım 51 mps geliyor Türknet henüz kurulum tam olarak gerçekleşmediği için tam hızı veremiyorız dedi. Benim kafama takılan asıl şey...
Laptopda ethernet girişi yok ama bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum hocam modemi resetlemedim bile bu haliyle 2 hafta önce aynı internetten 87mps alıyordum...
Neden gerileyim hocam siz öyle anlamışsınız tableti ben satmıyorum sonuçta? Ayrıca 5cm öyle basit bir fark değil benim ellerim epey büyük olmasına rağmen...
Neden ufacık diyorsunuz? Daha önce kaç inch tablet kullandınız hocam. Ben şahsen daha önce hiç tablet kullanmamıştım sizin gibi 11 yerine 13 olsaydı daha...
Evet hocam kesinlikle. Pişman olacağınızı sanmıyorum. Ben kardeşime tab a11+ aldım bunlar kalem desteklemediği için kendim hb den bir kalem aldım o da iş...
Arkadaşlar selamlar dün akşam turknet VDSL 100mps paket için başvuru yaptım. Az önce modemi açınca hattın aktif olduğu ancak internet ışığının kırmızı...
Yani iPad de iyidir ama arayüz olarak Samsung bence çok daha iyi. Ders çalışmaya daha uygun çok pratik bi çok ek özellik var. Yazılım kısmınıda hesaba...