SencerSof isimli üyenin son içerikleri

1. SencerSof

Tp-Link Ub500 Bluetooth Adaptör Aygıt Görmüyor

Daha bugün sipariş verdim yeni elime ulaştı taktığımda çalışıyor ama hiçbir aygıtı görmüyor kulaklığımı bağlayamadım
  2. SencerSof

Logitech G305 İyi Midir

Faturasını attı şimdş trendyoldan 2300e almış sorun devam ederse gönderivem garantiye. Bide Bu swichten değil hocam büyük olan tuşlarda switchin yanında destek bacakları oluyor ya switch benzeri kısımlar onlardan biri biraz kasıntı yapıyor daha doğrusu yapıyordu bugün geçti ama. Umarım daha...
  3. SencerSof

Logitech G305 İyi Midir

Dürüst zaten aga çocuk zaten ben onu İnan bilerek vermedim öyle bi niyetim olsa sana sattığım gibi engellerim diyor doğruda söylüyor ama tamamen iade etsen o paranın üstüne bide 500 falan koyup sadece klavye alabilicekken böyle hem klavye hem mouse almış oluyorum şuanda kullandığım mouse da...
  4. SencerSof

Logitech G305 İyi Midir

Ben bi klavye aldım ikincielden 1300tl ye modeli razer blackwindow v3 tkl. 2 gün sonra falan enter takılı kalmaya başladı üst kısmından basınca sıkıntı yok ancak alt kısmından basınca biraz sürterek giriyor. Bende çocuğa yazdım iade etmek istiyorum diye o da elimde şuan senin verdiğin kadar para...
  5. SencerSof

Masa Önerisi

Çok güzel duruyor ms2 alacaltım ama arada kaldım ms2 daha geniş gibi bu biraz dar ama yeteri kadar boyda tam olarak aslında bide rafı var bilemedim hangisini alsam elleyip malzeme kalitesini karşılaştırabilmek iyi olurdu ikisini 60x120 senin masa demi hocam
  6. SencerSof

Masa Önerisi

Sadece ayaklarına 5 6k istiyorlar 1784744356 Buda güzel duruyor aslında üstünde bi kasa bi monitör mü var hocam sizde eğer bu ikisiyle sallanmıyorsa iyi Bide alttaki raf kısmı ister sağa ister sola mı kuruluyor nasıl oluyo
  7. SencerSof

Masa Önerisi

Ms2 de sallanma yokmuş hocam hemde 2300tl onu almamı önerdi arkadaşlar 1784716845 Siyah detaylar mobilyalarında var hocam ikisi uyumlu olsun diye bunlara baktım bide ful ahşap olanlar daha pahalı
  8. SencerSof

Masa Önerisi

Attığım kitaplık nasıl hocam peki ms2 bin ceviz rengini alıp yine bu tarz bi ceviz kitaplık almayı düşünüyorum yanına https://ty.gl/4djfniapyz4sk
  9. SencerSof

Masa Önerisi

Hocam benim bütçem çok kısıtlı daha mouse kulaklık M2 SSD alıcam 4k biraz fazla hatta belki bizim burda daha pahalıya gelir 2300e falan alabiliyorum ms2 olanı
  10. SencerSof

Masa Önerisi

Daha iyi bir öneri gelmezse 2300e ms2 alıcam galiba 1784701551 Birde aynı renk raf önerenilir misiniz kapaklı veya açık farketmez 800e kadar falan alabilirim şu tarz bişey kitaplarımı koymak için
  11. SencerSof

Masa Önerisi

Havale ile mi?
  12. SencerSof

Masa Önerisi

Bende baktım şimdi gerçekten daha ucuza daha iyi bir modelmiş. Kendi sitesinden havale ile alınca 2374tl ye geliyor havale ile ödeme yapmak mantıklı mıdır Siz nerden ne kadara aldınız hocam
  13. SencerSof

Masa Önerisi

Ne zaman gelicek tahmini hocam yorumlarını alırız ne kadara aldın
  14. SencerSof

Masa Önerisi

https://ty.gl/clepezcquck4z Dolabımda ceviz renk uyumlu oluyor kalitesi nasıldır kullanan çok var diye biliyorum burda
  15. SencerSof

🔥İndirim Dream Time Sıvı Geçirmez Antibakteriyel Yatak Koruyucu 101,60 TL

Kendisinin altına hiçbişi geçirmez hocam yani eğer kaliteliyse öyle olması gerek
Geri