SencerSof isimli üyenin son içerikleri

1. SencerSof

🔥İndirim Adidas Ayakkabılarda %30 İndirim

Valla hocam bende 2 senedir koşuyorum şuana kadar reebok ve Adidas deneyimleme şansım oldu Reebok adidastan daha sağlamdı evet ama Adidas hala sağlam o yüzden bişi diyemicem. Ama merak ettim Skechers hangi modeldi
  2. SencerSof

125cc İçin Ehliyet Hakkında

Normal A1 alırsan işletirsin ama b sınıfı olanlara 125cc ye kadar sürebilme olayı için alınan eğitimde gerekmiyor. Sadece sürücü kursuna para ödüyorsun onlarda eğitimler bitince bi kağıt veriyor onu yanında gezdiriyorsun bu meselenin avantajı o zaten devlet ben para almıcam diyor 125cc ye kadar...
  3. SencerSof

🔥İndirim Adidas Ayakkabılarda %30 İndirim

Size tavsiyem adidasın kendi uygulamasını takip edin. E ticaret sitelerindeki gibi dandik modeller değil çok daha iyi modellerde güzel indirimler oluyor
  4. SencerSof

125cc İçin Ehliyet Hakkında

A1 ile a2 arasında fiyat farkı genelde çok az oluyor aradaki tek fark yazılı sınava girmeden geçmen olucak almışken A2 al hangi sürücü kursuyla görüşürsem görüşeyim almışken A2 alın dedi adamlar harbiden sonradan baktım A1 işi çok saçmaymış. Sürücü kursuna ödücen para aynı kalıyor sadece harç...
  5. SencerSof

❌İndirim Bitti! Bölgesel İndirim Koenıc Ktf 1026 Tr Tower Fan 1550 TL

Vay arkadaş bileydim kupon verecekler sipariş ederdim ya iptal olcak dediler diye etmedim
  6. SencerSof

❌İndirim Bitti! Bölgesel İndirim Koenıc Ktf 1026 Tr Tower Fan 1550 TL

İade ücretinin haricinde fazladan mı?
  7. SencerSof

Bu Ürün Alınır mı? Vantilatör Önerisi

https://www.vatanbilgisayar.com/luxell-lxf-260-s-siyah-kule-vantilator.html Vatan stokları eritiyoruz kampanyasında şöyle ni ürün var odam dar ve küçük olduğu için kule tipi olursa daha iyi olur. Bu bütçelere bundan daha iyisini alma şansım var mı yoksa bunu mu almalıyım?
  8. SencerSof

Yardım Ea Games Kütüphane Nerede Bulamıyorum

Anladım hocam teşekkür ederim. Daha sonra silerim muhtemelen bunu kalıntı bırakmadan PC den nasıl temizlerim.
  9. SencerSof

Sıfır Tıraş İçin Tıraş Makinesi Önerisi

Philips7000 al keyfine bak
  10. SencerSof

Yardım Ea Games Kütüphane Nerede Bulamıyorum

Ben EA arayüzüne hayatımda hiç girmedim desem yeridir zamanında bf1 falan almıştım 15 liraya düşmüştü galiba ama şimdi bakmak için girdim kütüphane falan bulamıyorum nerde burası web sitesinde yok indirmem mi gerek
  11. SencerSof

Kasanın Üstündeki Manyetik Mıknatıslı Filtreyi Nerden Bulabilirim?

Kalın kitap varsa aralarına koy üstüne de ağırlık koy kitapların. Belki düzelir nasıl bir malzemesi olduğunu bilmiyorum çok esnek bişi değilse muhtemelen düzelir kankam
  12. SencerSof

Tarifem 1000tl Olmuş Ne Yapacağım?

Yeni hat almıyorsun hattını taşıyorsun numaran falan aynı kalıyor
  13. SencerSof

🔥İndirim Vatan Stokları Temizliyoruz Kampanyası

İade var mı bu ürünlerde
  14. SencerSof

🔥İndirim Türk Telekomlulara Özel İdefix 300tl İndirim

Arkadaşlar kullanmayacak olan var ise özelden atarsa çok müteşekkir olurum tamda kulaklık alacaktım
Geri