SencerSof isimli üyenin son içerikleri

1. SencerSof

🔥İndirim Dahadaha Hediye Termos Çanta ve Top!!!

Boykottan sonra biyerlerini yırtmaya başladılar
  2. SencerSof

🔥İndirim Montech Nx600 Siyah İşlemci Soğutucu 1799tl

Am4 ama 32 yapabilirsin aslında ama onu ekran kartından sonra da yapabilirsin düşündümde 1782402203 Macunlu kısmı temizledikten sonra bişey olmaz bence
  3. SencerSof

Alıp denenebilir iade var sonuçta 1782385133 Reis bence M2 SSD önceliğin olsun sonra işlemci sonra ram en son ekran kartı
  4. SencerSof

https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-montech-nx600-siyah-fiyati,1473342249.html
  5. SencerSof

🔥İndirim Milka Sürülebilir Çikolata 4 Adet Alımda 402₺

Yav atmayın şu iğrenç içerikli Yahudi mallarını 1782162062 Elimde civa var hocam Milka aroması koyarak daha ucuza verebilirim sonuçta tadı aynı
  6. SencerSof

Yardım İnternet Hızım Neden Düşmüştür

Aradım hocam ilk 2 arayışımda yine malum çok bilmiş hanfendilerden denk geldi yine 60 üstü alıyorsan sorun yok demektir dediler kavga ettim yapabileceğim bişey yok isterseniz dışardan elektrikci çağırıp hattınızı kontrol edin burdan iş tesisatınızda sorun olduğunu görüntülüyorum dedi bak hele...
  7. SencerSof

Doğum Günü Hediyesi İçin Fare Önerisi

A9 veya A9 plus o bütçeye en iyisi bende çok araştırdım arkadaşlar onu önerdi
  8. SencerSof

Çağrı Merkezinde Çalışmak

Dostum o yazıdan sinirlendiğimi nasıl çıkarttın ya normal bi şekilde söyledim. Çalışmış olan biri bile olsa senin gireceğin yerin birimin şartları farklı olabilir. En iyi görüştüğün kişiden öğrenirsin. Burdan birileri bişey söylese onu doğru kabul etmek saçma olur 1782147090 Tamam kardeşim
  9. SencerSof

Çağrı Merkezinde Çalışmak

Hocam bunları biz nerden bilebiliriz ki görüşmeyi yaptığın kişiden öğrenmen gerek bu arada benle sende aynı durumdayım öğrenirsen bende düşünebiliriz mantıklıymış
  10. SencerSof

Soğutıcuya Bak Sıkıntılı Deil mi

Vay arkadaş adamlara bak ya ben daha dün ilk kasamı aldım baştan sona kablolamasını montajını yaptım herşeyi kusursuz yaptım ilk defa yapmama rağmen. Bu adamların elinden günde kaç tane sistem geçiyor cidden davar bunlar ya
  11. SencerSof

Yardım İnternet Hızım Neden Düşmüştür

Ya hocam ben böylede kullanırım türknete 950tl vereceğime 15mps fazla alıcam diye 300 350 lira fazla veremem gayet stabil internet ama biraz eksik geliyor o kafama takıldı sadece 1782139163 Aynen Türknetten 100/20 gibi bişeydi. Kadın modeminizi güncelliyim isterseniz yada ekip talebi açayım...
  12. SencerSof

Bu Kasa 2. El Kaça Alınır?

o da psu ile bu arada psusuz 3.5 . sende sağol
  13. SencerSof

🔥İndirim Montech X3 Mid Tower 6 Fanlı 2.299tl

hocam üstte de fanlar var öyle düşün
  14. SencerSof

6k falan
  15. SencerSof

oha çok pahalı bence akıl işi değil kasaya bu kadar para ayırmak