SencerSof isimli üyenin son içerikleri

1. SencerSof

Öneri TAKİP CİHAZI ÖNERİSİ

O dediğin internet ve konum kapalıyken çalışmıyor hocama 1766681945 Bi hbb-k markasının bi ürünü var hocam internette de izledim etraftaki iphonelar aracılığıla doğru anlık konuk gösteriyormui 1766681990 Hbb-k markasının ürünü hoşuma gitti hocam https://app.hb.biz/WOcoideJ9Cs4
  2. SencerSof

Andorid için aşağıdaki linkteki ürün nasıldır hocam
  3. SencerSof

Android kullanıyorum uyumlu mudur? Gördüğüm kadarıyla iPhone'a vurgu yapılmış üründe hep
  4. SencerSof

Arkadaşlar şöyle söyleyim benüm şuan ihtiyacım olan airtag muadili olan (Apple airtag değil) ürünler lazım bildiğiniz önerebileceğiniz ürün varsa onun için açtım konuyu örneğin bu Ürün gibi. Eğer başka bi öneriniz yoksa bunu alcam galiba
  5. SencerSof

Önceki sayfalarda bi arkadaş knmaster marka atmış iyi midir? acaba öter mi
  6. SencerSof

He hocam sen orjinal Air tag anladın zaten o pahalı benim işimi görmez. Ben yan markaların ürünlerinden bahsediyordum onlardan alınabilecek ses çıkartmayan ürün varsa güzel olur
  7. SencerSof

Hocam 50cc scooterım var ona da koyucam diğer kardeşimin bisikleti var onunda koltuğun içine falan saklamayı düşünüyorum ihtiyacımın tam karşılığı airtag yani bi kaç yerde kullanıcam
  8. SencerSof

Airtagde konum göstermiyor mu sonuçta hocam diğerine hat almak falanda gerek hat bile bin küsür lira şimdi airtagle de hem arabayı hem motoru takip edemez miyim? Dokunulduğunda göstermesine gerek yok ben uygulamasından baktığımda göreyim yeter
  9. SencerSof

Sadece Apple uyumlu diyor hocam ben andoroid kullanıyorum. Birde bu örüp yerini belli eder mi güzel çalışıyorsa motora da koyucam ama çaldırırsak ötüp kendini belli eder bu. Biz basmadıkça yapmadıkça ötmez demi
  10. SencerSof

Mecbur evde anahtar bırakıyoruz hocam otoparktan aracın çekilmesi gerekiyor bazen komşunun çıkabilmesi için. Hem zararı olmaz motora koymak içinde takip cihazı lazımdı zaten
  11. SencerSof

600 ü falan geçmese iyi olur hocam 400 500 bandında falan
  12. SencerSof

Yok mu önerisi olan
  13. SencerSof

Direksiyon oyuncak değil hocam airbag var içinde arabayı kaçırmasın diye airbag ışığını yakmaya gerek yok
  14. SencerSof

Neredeydi kupon hocam
  15. SencerSof

Air tag çok pahalı hocam ya şöyle bi HB ve Trendyola takip cihazı yazınca bir sürü 300 500 bandında ürün var ama alınacak olan hangisidir bilmediğim için buraya sorayım dedim. Bu arada o dayağı yiyeli bilmem kaçıncı oldu işi gücü karı kız gezdirmek 1766435612 Aga yok mu koca sitede takip cihazı...
Geri