SencerSof isimli üyenin son içerikleri

1. SencerSof

🔥İndirim LC WAİKİKİ ALT LİMİTSİZ 200TL HEDİYE ÇEKİ! (TT Selfy)

Bi kaç saat önce denemiştim LC için yine bitti demişti bende sorun bende sanıyorum
  2. SencerSof

🔥İndirim LC WAİKİKİ ALT LİMİTSİZ 200TL HEDİYE ÇEKİ! (TT Selfy)

Bynogame kampanyasından geçen sefer faydalananlar yeni kod alamıyor mu? Birde LCW kodunu alamıyorum kampanyalardan faydalanma limitin doldu diyor
  3. SencerSof

❌İndirim Bitti! Sensodyne Tam Koruma Diş Macunu 4 x50 ML 3'lü alımda tanesi 35TL toplamda 417TL

Ehven-i şeri uyguluyoruz hocam burada. Ben sadece örnek verdim orada. Elbette mal sahiplerinin nasıl insanlar olduğunu bilmek mümkün değil. Ancak böyle bu bir bakkal içinde geçerli olur. O zaman bu iş dışarıdan bişey almamaya çıkar. Böyle düşünmemek gerek biz dikkat edelim yeter. Ordan sonrasına...
  4. SencerSof

❌İndirim Bitti! Sensodyne Tam Koruma Diş Macunu 4 x50 ML 3'lü alımda tanesi 35TL toplamda 417TL

Hemen hemen her üründe milli mal bulmak mümkün. BİM'in diş macunları zaten bedava olsa alınmaz pislikten başka bişey değil. Ben geçen sene Eyüp Sabri tunceri keşfettim odur budur değişe değişe her çeşidini alıyorum çok beğeniyorum misvaklı kömür özlü falan değişiyor ve tamamen türk malı sıkıntı...
  5. SencerSof

BUZDOLABI AKIM KORUMALI PRİZ ÖNERİSİ

Naili görürsün o güzelmişte ticaret Bakanlığı'nın yayınlandığı görmek zor.
  6. SencerSof

BUZDOLABI AKIM KORUMALI PRİZ ÖNERİSİ

Kullanıcıyı nerden bulupta çağırıyorlar. Piyasadan alınan ürünler için?
  7. SencerSof

Elden geldiğince dikkat ediyorum. Zaten paketli ürünlerden olabildiğince uzak duruyorum ama mecbur olduklarımızda da dikkat ediyoruz yapacak bişey yok
  8. SencerSof

Hissedarlarına baktım haleon markasının hissedarları arasında siyonist hissedarlarda var ve İsrail varlığına büyük destekleri var. fiyat iyi ama boykot.
  9. SencerSof

Kulak içi kablosuz kulaklık önerisi

Valla bilmiyorum hocam bende 2 3 seçenek arasında kaldım. Buds fe almak isterdim ancak ben aldığım da 1800 falandı şimdi uçmuş gitmiş. Kardeşime almayı düşünüyorum ne alsam bilemedim
  10. SencerSof

Benim attığın baseusdab iyi midir
  11. SencerSof

1k nın üstü olmaz hocam
  12. SencerSof

Razer Kiyo X 1080p 30 FPS Webcam 2299TL - Axess'e 5 Taksit

He bundan var hocam bende ama ben monitörün üstüne takmak için demiştim görüşmede falan ekrana bakarken kamera başka açıdan çekmesi biraz saçma görünür
  13. SencerSof

Razer Kiyo X 1080p 30 FPS Webcam 2299TL - Axess'e 5 Taksit

Telefonu laptoba nasıl sabitleriz peki
Geri