1tb M2 SSD lazım bütçe 4-4.5 arası bütçem var. Filtrelerime uygun ilanları aşağıya ekledim sizce en mantıklısı hangisi olur model olarak.
Benim aklıma en çok yatan evime epey uzak ama sıfır olmasından dolayı birazda indirim yaptırıp 4 e alabilirsem iyi gibime geliyor Bu ilan
Kışlık alırsan yol tutuşun daha iyi olur ama lastik diğerine göre biraz daha erken biter karar senin.
1787200649
Scooter knk işte belli oluyor hepsi aynı
https://amzn.eu/d/0cU6OOh5
Bunu aldım ilk saatte hücrelerin açılması için galiba biraz fazla durması gerekiyormuş. Gemini 5 6 saat yeterli diyor bilgisi olan var mı
Ama bi arkadaş bunlar pek güvenli değil patladımı hesapta gidiyormuş demiş 15 yıllık Gmail hesabım riske atmak istemiyorum başka nasıl çözeriz
1787049268
Cidden bir yolu olmalı artık
Şimdi Google fotoğrafları yedeklemek için driveı da kullanabiliyor muyum
1787041116
PC de kullanmadım 512 HDD var ama hocam aktarma zahmetiyle falan uğraşmak istemiyorum birde buluta ulaşım dahankolay oluyor o yüzden alternatif arıyorum
Telefonum 256gb ama daha içinde 60 GB lık fotoğraf ve video varken satın aldığım 100 GB one drive dolmak üzere uyarısı veriyor ve 200gb paketi de çok pahalı geliyor bana. Artık bu parayı vermek istemiyorum tamamende iptal ettim.
Ne kullanabilirim bunun yerine yedekleme yapmak için.
Geçmiş olsun bende aynı sorunu İstanbul kart için yaşadım en üstte diye hiç dikkat etmedim kart bilgilerini girdim doğrulama kodu gelmesini bekliyorum ama gelmiyor sonradan fark ettim ki kart bilgisi girme kısmı sadece kart bilgilerini çalmak için yapılmış doğrulama kodu gönderecek bi sistem...
Başta 20 binlik olanı alacaktımda düşününce fazla büyük ve ağır taşımak zor olur
en iyisi 719 TL lik 10k mah olan model onu alıyorum hocam teşekkür ederim
Belkin mi
Baseustan vazgeçtim şuan 2 mesaj yukarıdaki belkini almayı düşünüyorum
1786865538
Hocam bide 10 binlik alırsamda attıkların arasındaki 2 modelden hangisi daha iyidir 719 TL olanda işimi görür muhtemelen ama diğerinin fiyat farkının tek sebebi dijital ekran mı? Başka bi farkı var mı