O dediğin internet ve konum kapalıyken çalışmıyor hocama
1766681945
Bi hbb-k markasının bi ürünü var hocam internette de izledim etraftaki iphonelar aracılığıla doğru anlık konuk gösteriyormui
1766681990
Hbb-k markasının ürünü hoşuma gitti hocam
https://app.hb.biz/WOcoideJ9Cs4
Arkadaşlar şöyle söyleyim benüm şuan ihtiyacım olan airtag muadili olan (Apple airtag değil) ürünler lazım bildiğiniz önerebileceğiniz ürün varsa onun için açtım konuyu örneğin bu Ürün gibi. Eğer başka bi öneriniz yoksa bunu alcam galiba
He hocam sen orjinal Air tag anladın zaten o pahalı benim işimi görmez. Ben yan markaların ürünlerinden bahsediyordum onlardan alınabilecek ses çıkartmayan ürün varsa güzel olur
Hocam 50cc scooterım var ona da koyucam diğer kardeşimin bisikleti var onunda koltuğun içine falan saklamayı düşünüyorum ihtiyacımın tam karşılığı airtag yani bi kaç yerde kullanıcam
Airtagde konum göstermiyor mu sonuçta hocam diğerine hat almak falanda gerek hat bile bin küsür lira şimdi airtagle de hem arabayı hem motoru takip edemez miyim? Dokunulduğunda göstermesine gerek yok ben uygulamasından baktığımda göreyim yeter
Sadece Apple uyumlu diyor hocam ben andoroid kullanıyorum. Birde bu örüp yerini belli eder mi güzel çalışıyorsa motora da koyucam ama çaldırırsak ötüp kendini belli eder bu. Biz basmadıkça yapmadıkça ötmez demi
Mecbur evde anahtar bırakıyoruz hocam otoparktan aracın çekilmesi gerekiyor bazen komşunun çıkabilmesi için. Hem zararı olmaz motora koymak içinde takip cihazı lazımdı zaten
Air tag çok pahalı hocam ya şöyle bi HB ve Trendyola takip cihazı yazınca bir sürü 300 500 bandında ürün var ama alınacak olan hangisidir bilmediğim için buraya sorayım dedim.
Bu arada o dayağı yiyeli bilmem kaçıncı oldu işi gücü karı kız gezdirmek
1766435612
Aga yok mu koca sitede takip cihazı...