Valla hocam bende 2 senedir koşuyorum şuana kadar reebok ve Adidas deneyimleme şansım oldu Reebok adidastan daha sağlamdı evet ama Adidas hala sağlam o yüzden bişi diyemicem. Ama merak ettim Skechers hangi modeldi
Normal A1 alırsan işletirsin ama b sınıfı olanlara 125cc ye kadar sürebilme olayı için alınan eğitimde gerekmiyor. Sadece sürücü kursuna para ödüyorsun onlarda eğitimler bitince bi kağıt veriyor onu yanında gezdiriyorsun bu meselenin avantajı o zaten devlet ben para almıcam diyor 125cc ye kadar...
Size tavsiyem adidasın kendi uygulamasını takip edin. E ticaret sitelerindeki gibi dandik modeller değil çok daha iyi modellerde güzel indirimler oluyor
A1 ile a2 arasında fiyat farkı genelde çok az oluyor aradaki tek fark yazılı sınava girmeden geçmen olucak almışken A2 al hangi sürücü kursuyla görüşürsem görüşeyim almışken A2 alın dedi adamlar harbiden sonradan baktım A1 işi çok saçmaymış. Sürücü kursuna ödücen para aynı kalıyor sadece harç...
https://www.vatanbilgisayar.com/luxell-lxf-260-s-siyah-kule-vantilator.html
Vatan stokları eritiyoruz kampanyasında şöyle ni ürün var odam dar ve küçük olduğu için kule tipi olursa daha iyi olur. Bu bütçelere bundan daha iyisini alma şansım var mı yoksa bunu mu almalıyım?
Ben EA arayüzüne hayatımda hiç girmedim desem yeridir zamanında bf1 falan almıştım 15 liraya düşmüştü galiba ama şimdi bakmak için girdim kütüphane falan bulamıyorum nerde burası web sitesinde yok indirmem mi gerek
Kalın kitap varsa aralarına koy üstüne de ağırlık koy kitapların. Belki düzelir nasıl bir malzemesi olduğunu bilmiyorum çok esnek bişi değilse muhtemelen düzelir kankam