Am4 ama 32 yapabilirsin aslında ama onu ekran kartından sonra da yapabilirsin düşündümde
1782402203
Macunlu kısmı temizledikten sonra bişey olmaz bence
Aradım hocam ilk 2 arayışımda yine malum çok bilmiş hanfendilerden denk geldi yine 60 üstü alıyorsan sorun yok demektir dediler kavga ettim yapabileceğim bişey yok isterseniz dışardan elektrikci çağırıp hattınızı kontrol edin burdan iş tesisatınızda sorun olduğunu görüntülüyorum dedi bak hele...
Dostum o yazıdan sinirlendiğimi nasıl çıkarttın ya normal bi şekilde söyledim. Çalışmış olan biri bile olsa senin gireceğin yerin birimin şartları farklı olabilir. En iyi görüştüğün kişiden öğrenirsin. Burdan birileri bişey söylese onu doğru kabul etmek saçma olur
1782147090
Tamam kardeşim
Hocam bunları biz nerden bilebiliriz ki görüşmeyi yaptığın kişiden öğrenmen gerek bu arada benle sende aynı durumdayım öğrenirsen bende düşünebiliriz mantıklıymış
Vay arkadaş adamlara bak ya ben daha dün ilk kasamı aldım baştan sona kablolamasını montajını yaptım herşeyi kusursuz yaptım ilk defa yapmama rağmen. Bu adamların elinden günde kaç tane sistem geçiyor cidden davar bunlar ya
Ya hocam ben böylede kullanırım türknete 950tl vereceğime 15mps fazla alıcam diye 300 350 lira fazla veremem gayet stabil internet ama biraz eksik geliyor o kafama takıldı sadece
1782139163
Aynen Türknetten 100/20 gibi bişeydi. Kadın modeminizi güncelliyim isterseniz yada ekip talebi açayım...