Ehven-i şeri uyguluyoruz hocam burada. Ben sadece örnek verdim orada. Elbette mal sahiplerinin nasıl insanlar olduğunu bilmek mümkün değil. Ancak böyle bu bir bakkal içinde geçerli olur. O zaman bu iş dışarıdan bişey almamaya çıkar. Böyle düşünmemek gerek biz dikkat edelim yeter. Ordan sonrasına...
Hemen hemen her üründe milli mal bulmak mümkün. BİM'in diş macunları zaten bedava olsa alınmaz pislikten başka bişey değil. Ben geçen sene Eyüp Sabri tunceri keşfettim odur budur değişe değişe her çeşidini alıyorum çok beğeniyorum misvaklı kömür özlü falan değişiyor ve tamamen türk malı sıkıntı...
Hissedarlarına baktım haleon markasının hissedarları arasında siyonist hissedarlarda var ve İsrail varlığına büyük destekleri var. fiyat iyi ama boykot.
Valla bilmiyorum hocam bende 2 3 seçenek arasında kaldım. Buds fe almak isterdim ancak ben aldığım da 1800 falandı şimdi uçmuş gitmiş. Kardeşime almayı düşünüyorum ne alsam bilemedim
He bundan var hocam bende ama ben monitörün üstüne takmak için demiştim görüşmede falan ekrana bakarken kamera başka açıdan çekmesi biraz saçma görünür