SencerSof isimli üyenin son içerikleri

1. SencerSof

Yardım İnternetim kesildi yardım

Bağlı galiba hocam. Çünkü Eve geldim hiçbişi yapmadan prizden internet kablosunh çekip taktım internet geldi dsl yanmaya başladı ilginç bi şekilde. 10 dakka sonrada türknet uygulamasındaki başvuru aşaması tamamlandı abonelik başladı. Anlamadım valla
  2. SencerSof

Hocam kablo mavi beyaz evden gelen. Bu soket bi garip ama kabloyu soymadan sıkıştırmışlar kendisi ısırıyor mu kabloyu direkt
  3. SencerSof

Bizim mevcutta kullandığımız bi internet aboneliği vardı kapattım ve yeni sıfırdan abonelik başvurusu yaptım aynı gün hat akitfleşti ama dsl modemde kırmızıydı müşteri hizmetlerini aradım kadını zorla ikna ettim modem kullanıcı kodunu şifresini aldım kendim kurdum bunu kurulum ücreti ödememek...
  4. SencerSof

🔥İndirim World kart Steam, YT Music, Spotify vb. 300 TL indirim MART - NİSAN (20 MART)

Troy Yapı Kredi bankamatik kartıyla olmaz demi? Birde sanal çıkartabilir miyim MasterCard şartsa
  5. SencerSof

3 lü prize 3 lü priz

Çıkmaz. Ama kullanmama şansın varsa fazla o şekilde kullanma
  6. SencerSof

Borsa ve Hisse Senetleri Analiz ve Muhabbet Konusu [2025- %♾️]

İş ve yapıkredi var hocam yatırım hesabıda var ama bakınca göremedim halka arz için bildirim falan yardımcı olma şansın var mı
  7. SencerSof

Yardım Forum'u ikinci el kısmı guvenilir mi?

Bişey yok diye biliyorum konuşup aranızda hallediyosun
  8. SencerSof

Bu halka yeni arz olan şirketlerin haberleri nerede yapılıyor peki hocam nereden takip edebiliriz baktım şimdi o hisseye kısa sürede fena patlamış gerçekten
  9. SencerSof

Zaten borsada ki tüm şirketler halka arz olmuş olmuyor mu hocam bu halka arz terimi tam olarak ne anlamda kullanılıyor pek teknik borsa bilgim yok. Yeni borsaya açılan şirketlerden mi bahsediyorsunuz
  10. SencerSof

Valla fazla bi para yoktu zamanında koç ile aselsana böldüm. ASELSAN mutlu etti ancak koç yerinde saydı gibi bişi ASELSAN candır hocam can yakacağını sanmıyorum uzun vadede. Birde şu para ihtiyacı için hangisi daha mantıklı
  11. SencerSof

26k paraya ihtiyacım var motor alıcam. Sizce bu miktarda altınımı mı bozmalıyım yoksa ASELSAN hissesi mi?
  12. SencerSof

Yardım Dhl kargo mu yurtiçi kargomu

Hocam yurtiçi candır ya hem hızlı hem sağlam geliyor hizmetini beğeniyorum. DHL ise MNG ile aynı sistem devam ediyor ve aynı berbat sistem hayatımda gördüğüm en uzun sürede teslimat yapan firmadır kendisi. Keyiflerini bekliyorsun transfer gerçekleşmesi için
  13. SencerSof

🔥İndirim Trendyol yermek 200₺ indirim

Trendyol Go boykot haberiniz olsun.
  14. SencerSof

Yardım Kurulum ücreti ödeme ve düşük hız sorunu

SNR margin 15 hocam hormalde 86mps alıyordum hep şuan dediğiniz gibi ıss sınırlama koymuş bana telefona etiketleme yapılmadığı için size maxımum hızı veremiyoruz dediler. Bu arada kutu uzaklığı 84 metre falan. Birde şimdi türknetin uygulamasında işlem falan yapamıyorum henüz abonelik resmi...
  15. SencerSof

Yardım Kurulum ücreti ödeme ve düşük hız sorunu

Hocam abone olurken türknetin uygulamasından işaretlediğimiz sözleşmelerin içinde kurulum sözleşmesi De var mı bilmiyorum muhtemelen o da var ve kabul ettikö thh işi yaş olur o durumda. Bide neden kullanmamak gerektiğini de şöyle açıkladı. Port etiketlendirmesi mi bilmem ne henüz ekiplerimiz...
Geri