sendegitunutbeni isimli üyenin son içerikleri

1. S

N11 Cayma Hakki Red Durumu

cayma hakkimi kabul etmiyor satici fifma
  2. S

Projeksiyon Optoma Vs Viewsonic

iade attimda firma kabul etmiyor
  3. S

RX 6700 XT mi Yoksa RTX 5050 mi

8 k ya bulduysan kacirma al
  4. S

cozunurluk denerken hata yedim acaba cihaz isindimi dicem denedigim cozunurljk 2k 100 hz filan onlada alakasi olamaz
  5. S

pk31 sorunlu pk32 sorunlu yani iadeyi nasil acayim n11den aldim kusurlu urun diye bi secenek yok hatali var yada direk vazgectimemi basayim
  6. S

Projeksiyon Önerisi Bütçe 15bin

mozart 1 pro al iyi fiyatta şuan butxe cikarsa bladecine cube 600 onerimdjr
  7. S

maalesef 2. bi sorunumuz oldu fan kilidi açık, cihazınız otomatik kapatılıcaktır. servisle İletişime geçin yazdı kapandı. aldigim firmaya yazdim yazsinlar bakalim cihaz tekrardan actim bi sikinti goremedm ama işkillendim iade etsem başka bi cihaz bulamam 41k ya almistin indirimli baska bi...
  8. S

carsamba gunu iade hakkim doluyor coznek istiyorun 1788125289 çok teşekkürler
  9. S

ekstra demeyi unutmusum 1080 p 240hz 1080p 120 hz ve 2k 120 hzden daha net keskin :d 240hzde kullanmama sebebim dikey duzeltme kullajjyorum ondan yanj 1080p 240hz net 2k 120 hz bulanik hic bi aciklama bulamadim ekran kartim 5080 kablo aoc optik fiber paugge ve paugge 8k 60hz kablom var 2sindede...
  10. S

hocam bende oyle dusundumde 24 inç 1080p monitor ile yanyana dururken daha kotu duruyosa degisik geldi yani gozume ben 2k 120hz rahat kullanirim diye almistim bu modeli yoksa zaten 1080p 120 hz 4k 60 hz olan 70 80 saat kullanilmis cihazlar 10 k daha ucuz bu iş sacma oldu biraz etkin sinyal...
  11. S

hepsini denedjm maalesef cozemedim
  12. S

hocam oyle boyle degil inanilmaz sikinti yani bakiyorum 20 incte bile bulanik
  13. S

🔥İndirim Mchose G98 Kablosuz Oyuncu Klavyesi - 3.099 TL

bu fiyata degmez asla cöp sayiljr bu fiyata plastik kasaya ara vermeyin artik
  14. S

rgb seciliyo hocam kablom paugge kaliteli
Geri