Senerli686 isimli üyenin son içerikleri

1. S

Hangi VR ı almalıyım

Neden
  2. S

Hangi VR ı almalıyım

Yakın zamanda vr almak gibi bir fikrim var ama psvr2 ve meta quest 3 arasında kaldım hangisini almalıyım.
  3. S

Yardım Devil may cry 4 special edition açılmıyor

Steamden devil may cry 4 aldım, oyunu açtığımda siyah bir ekran geliyor ve oyun kapanıyor. Ne yapmalıyım?
  4. S

Öneri Dışarda kullanımlık kulaklık aranıyor

2000 TL civarında bütçem var. Dışarıda kullanmak için type c girişi olan bluetooth kulaklık arıyorum. Öneriniz var mı?
  5. S

Öneri Kardeşimle ne oynamalıyım

Teşekkürler ama çocuğa rayman oynatamıyorum Teşekkürler ama çocuğa rayman oynatamıyorum
  6. S

Öneri Kardeşimle ne oynamalıyım

6 yaşında bir kardeşim var ps5 ten onunla oynayabileceğim ya da onun kendi oynayabileceği oyun arıyorum, öneriniz var mı?
  7. S

Öneri Depolamadayı arttırmak için ürün seçemedim

Benim bilgisayarın 1 tb ssd si vardı; ben arttırmak istiyorum önümde 2 seçenek var hangisini tercih etmeliyim, neden...
  8. S

Dark soul 3 %75 indirime girer mi?

Sağ olun, aldım ölerek oynuyorum
  9. S

Dark soul 3 %75 indirime girer mi?

Merhabalar; şuan steam de dark souls 3 %50 indirimde, şuan almayı mıyım yoksa kış indirimlerinde %75 indirime girer mi?
  10. S

Yardım Battlefield 5 açılmıyor

Hile yüklü değil, ea uygulamasından açınca da aynı şey oldu
  11. S

Görsel bu 1720727907 Görseli kabul etmemiş şimdi yüklledim
  12. S

Steam yaz indirimlerinde aldığım battlefield 5 aldım oyunu yükledim, açmayı denediğimde görseldeki hata geliyor, ne yapmalıyım(ea anticeat i silip yükledim, oyun dosyalarının bütünlüğünü kontrol ettim)
  13. S

rival 650 6. buton çalışmıyor

Elimde steelseries in rival 650 mouse u var, mouse un yan tuşlarından biri çalışmıyor -6. düğme- ne yapabilirim.
  14. S

Öneri Steam yaz indirimleri sepetim nasıl

Malumunuz steam yaz indirimleri geldi ben de kendi sepetimi oluşturdum sizin bu sepet hakkındaki görüşleriniz nedir
Geri