Arkadaşlar rx 470 r3 2200g bir sistemim var ama 144hz alamıyorum sadece işlemciyle alabiliyorum ekran kartım 144 hz destekliyor ekran kartı driverini kurup atikmdag patcher ile güncellemem lazım driveri yükleyene kadar sorun yok ancak atikmdag patcher ile güncelledikten sonra driver kayboluyor...
gözün 144e alışınca altında (gözünde) bir kasma olur tabi çünkü sen 144e alıştın 100 görürsen daha yavaş 60 görürsen sanki 10 fps gibi oluyor kendimden biliyorum
Merhaba arkadaşlar benim bilgisayarımda yüksek sistemli oyunları açarken veya alt tab atarken bir donma oluyor ve 0 fps kitleniyor kasadan tık diye bir ses geldiğinde ise donma gidiyor ve bilgisayar kendi haline geri dönüyor ancak maks frekansı -20 aldığım zaman ( unoverclock) hız düşürme / bu...
Selamlar 500 TL bütçem ve orta büyüklükte bir elim var claw tutuyorum ne önerebilirsiniz fps oyuncusuyum düşünüp baktığım bir kaç model hakkındada bilgi sahibi olan varsa çok memnun olurum
HyperX Pulsefire Haste
Razer Viper Mini
Razer Deathadder
Katar Pro
Merhaba benim şuan güncel 8 gb ramim var bunu 16 yapmak istiyorum fakat nasıl bi ram kullanacağımı bilmiyorum mhz Cl vs uygun olan bir şey söyleyebilir misiniz