seniseni isimli üyenin son içerikleri

1. S

Cpu ve ram arıza ışığı yanıyor

Arkadaslar merhaba dun yagmur yagdikdan sonra ekrana goruntu gelmemeye basladi ve cpu dram isiklari yaniyor kirmizi sari cogu seyi denedim ama cozum bulamadim.bilgisayarim daha 6 aylik biosu kurmustum ama guncel mi bilmiyorum.basda ramleri cikardim taktim bi kac defa olmadi bios pilini cikardim...
  2. S

15 metre beyaz ince ethernet kablosu onerisi

Arkadaslar çok pahali olmayan kablosu ince beyaz olan 15 metretlik bi kablo onerirmisiniz
  3. S

WIFI OLMAYAN ANAKART

1720729786 Hocam telefon iphone 15 sarj giris yeri kasada yok baglanamiyorum bu powerline adaptorler nasildir
  4. S

Powerline adaptörler

Arkadaslar eternet cekemiyorum odama cihaz lazim bu powerline adaptor kitleri nasildir oyunlarda sorun yaratir mi onerdiginiz bir kit var mi ?
  5. S

WIFI OLMAYAN ANAKART

Hocam bunlar adaptor kitleriyle ayni mi daha mi farkli
  6. S

WIFI OLMAYAN ANAKART

Oneriniz var mi hocam hic anlamam bu islerden ya :/
  7. S

WIFI OLMAYAN ANAKART

Arkadaslar ben yeni pc topladim tecrubesizim biraz bu konuda wifi ozelligi olmadigini bilmiyordum.eternetle de baglanmam zor olur arada çok oda var baska ne gibi cozum onerirsiniz bi kac cihaz varmis sanirim ya da wifi drive kursak ise yarar mi ?
  8. S

TECHBURADA AOC MONITÖR IADESI

Arkadaslar trendyol uzerinden techburada saticisindan monitor aldim ama urun bilgisinde verilen bilgilerle dogru degildi urun bu yuzden iade ettim kutusuna koyup fakat satici urunu kirik olarak teslim aldigini soyluyor bendeyken saglamdi iadeyi red ettiler tuketici hakemine basvurdum sikayet...
  9. S

ALDIM AOC MONITOR IADESINDE YASADIGIM SORUN

Arkadaslar trendyoldan techburada saticisindan monitor aldim aoc marka fakat urun bilgisinde denildigi gibi boy yuksekligi ayarlanmiyordu bu yuzden iade ettim. Iade ettigimde karsi tarafa kirik olarak yollanmis ben gayet guzel paketleyip yollamistim ama sucu bana attilar iade etmiceklerini...
  10. S

AOC 24G4XE MONİTÖR YÜKSEKLİĞİ

merhaba bu monitörden aldım ama yüksekliği fazla geldi aşağı indiremiyorum ayarlanabılır ozellık yok mu bunda bılen varmı ?;
  11. S

Havit klavye nasildir

Guzelmis kullanan bi kac arkadasim var memnunlar çok pahali birsey de almak istemiyorum rampage falan da var ama bu daha çok hosuma gitti
  12. S

Havit klavye nasildir

Havit klavye nasil sizce kullanan var mi ya da onun yerine 1600 civari klavye onerebilir misiniz
  13. S

4060ti sistem vatan nasil sizce

https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx-4060-ti-oc-8g-a620m-e-500gb-ssd-16gb-ram.html Bu sistemi aldim arkadaslar anakarti b650m yaptim kasayida msi yaptim nasil sizce islemcisi i
  14. S

incehesap gamıng gecesı

https://www.incehesap.com/oblivion-gold-oyuncu-bilgisayari-fiyati-63177/?hsu=654665,654668,1220814,784388,654677,654683 merhaba arkadaslar su sıstem alınır mı valo cs vs oynuyorum cok abartı bır seye gerek yok 4060ti yeterliydi aslında benım ıcın ama cok duzgun bulamadım 30k asagsında.bunu...
Geri