Senja isimli üyenin son içerikleri

1. S

Televizyon Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar, Yeni evleniyorum ve 2 ay kadar sonra evime taşınıyorum. Bir televizyon arayışındayım. Akşamları hatunla dizi, film, oyun gibi aktiviteler düşünüyorum. Bütçem biraz belirsiz 30-40 larla başladım en son 85 bine kadar ürün bakıyordum. Şuan odağımda Samsung 75 QN70F ve LG OLEDC54...
  2. S

Yüksek lisans eğitimi ve tecil hk.

Hocam şuan askere gitmemem gerek normalde yüksek yapmak istiyorum ama şuan garanti girebileceğim bir bölüm/üniversite arıyorum tek amacım tecil uzatmak
  3. S

Yüksek lisans eğitimi ve tecil hk.

Selam arkadaşlar, Makine mühendisiyim, Kasım 2025'te tecilim bitiyor. Bu yüzden ne olursa olsun bu güz döneminde bir yüksek lisans programına kayıt olmam gerekiyor. Ortalama 2.99 31 Mayıs’ta YÖKDİL’e, 6 Temmuz’da ALES’e gireceğim. Şu an acil hedefim sadece bir programa girip tecil süremi...
  4. S

Yedek subaylık ve astsubaylık hk.

Hocam bu başvuru kaç gün sürüyor peki ekstra aşamaları var mı son başvuru tarihi 31 Mayıs bende 31 inde sınava giricem aynı gün açıklanıyor riske atmaya gerek var mı bilemedim 1746556055 Hocam ben o konu hakkında torpil dönüyor diye bir duyum aldım. Sağlam para dönmesinden dolayı, ekstra bir...
  5. S

Öncelikle çok teşekkür ederim. Bu hafta başvurumu yaparım diye düşünüyorum. Başvuru sırasında geçmiş iş tecrübelerini soruyorlar mı ? Mayısın sonunda başvurular bitmeden önce YÖKDİL'e gireceğim, sanırım e devlet üzerinden çekiyormuş etkisi olur mu? Aklımda çok soru var ama sizi de gereksiz...
  6. S

Merhaba arkadaşlar konu başlığından da anlayabileceğiniz gibi yedek subaylık başvurusu yapmayı düşünüyorum. Biraz araştırdım ağustos celbi en yüksek şans oranına sahip gibi duruyor. Makine mühendisiyim ve savunma alanında iş tecrübem var. Roketsan vb. firmaların projelerinde çalıştım. Bağlantısı...
  7. S

Çözüldü✓ Sistem soğutma tavsiye

sağolun ustam
  8. S

Kasaya ekstra fan almam etki eder mi? 3 fanlık slotu var. Ayrıca stok soğutucuyu çıkardığımda performansta gözle görülür fark ortaya çıkar diye düşünüyorum 80+ dereceler çok kötü sanırım
  9. S

Merhaba, bir kaç ay önce sistem toplamıştım herhangi bir sorunum yok ama sanırım soğutması yeterli değil. Aşağıda sistem özellikleri ve Baldur's Gate 3 son ayarlardaki yarım saatlik performansını bırakıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
  10. S

Monitör için acil yardım

Tam olarak şuan 2. Display porta takıp denedim sorun yok gibi duruyor. Kalıcı çözüm olur mu bu ve portta sıkıntı var demek mi oluyor bu sorun
  11. S

Monitör için acil yardım

Merhaba yeni pc topladım bir kaç hafta önce monitör cızırdayıp açılıp kapanmaya başladı tamamen gitti. Yardımlarınız için teşekkür ederim
  12. S

Çözüldü✓ Soğutma ve sistem önerileri

Ustam hazır sistem bulmuştum ucuza ondan öyle kaldı sağol teşekkür ettim
  13. S

Maalesef sistemi sipariş ettim sıkıntı çıkarır mı bu anakart? bütçe olarak 1.5 2 k ya kadar zorlayabilirim
  14. S

Çözüldü✓ Toplama PC Tavsiyesi

Açıkçası taksitle alacağım ve büyük firmaların fiyatlarının uçuk olduğunu düşündüğüm için bakmamıştım teşekkür ederim çok yardımcı oldu
  15. S

Merhaba Aşağıya yazdığım sisteme sıvı soğutma lazım mı ya da hava soğutmayı nasıl yapmalıyım aynı zamanda ekstra geliştirme önerilerinize de açığım teşekkürler İ5 13400f Gigabyte rtx 4070 H610m 3200 mhz 2×16gb 3200 mhz ram 750w psu 1tb ssd 5 okuma 4 yazma
Geri