valo için yeni aldığım sistemde security boot açmak gerekıyormuş win11 kullanıyorum anakartım asus b650m-k securıty bootu acınca wındows u tekrar kurmam mı gerekıyor
Arkadaşlar iyi günler ryzen 7 7800 x3d
Galax rtx 4070 ti super li 2x16 gb ramli bir sistem aldım. Şimdi sistem geldiğinde öncelikle bıos guncel mi değil mç ona bakacagım sonra ram frekanslarını ayarlayacağım sonra windowsu kuracağım başka yapmam gereken bir şey var mı tam performans almak için...
arkadaşlar iyi günler gaming gen taksıt uyguladıgı ıcın burdan sistem alacağım 2 sistem arasında kaldım. Arada 3k ya yakın fiyat oynuyor hangi sistemi almalıyım lutfen yardım eder mısınız. Monitör olarak da ASUS TUF Gaming VG27AQ1A 27 inç 170Hz 1ms 2K QHD G-Sync IPS Gaming Monitör bunu almayı...
Arkadaşlar gaminggenden taksitli şekilde sistemi bu şekıl ozelleştirerek almayı dusunuyorum.Sizce sistem ve monitör nasıl anakart ve işlemci uyumu nasıl bilgilendirir misiniz
Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır araştırma yapıyorum işin içinden çıkamıyorum monitör içinde 60 k bütçem var lütfen bana bir sistem ve monitör önerir misiniz çok anlamıyorum o yuzden tek tek toplamak yerine hazır sistemleri özelleştirerek almak istiyorum lütfen sistem ve monitör önerin
arkadaşlar monitör içinde 70-75 k ya cıkabılıyorum bu iki sistemden hangisini almalıyım veya daha iyisi bulunur mu monitör bulamadım monitör de önerir misiniz 7-8 k bütçe kalıyor monitöre