merhaba corsair hs55 kulaklık kullanıyorum mikrofonum windowsda ayarlarda vs gözüküyor. Steamden arkadaşlarla sesli sohbet ettiğimizde de çalışıyor. Ama oyun içinde bas konuşta mikrofona bastığımda mikrofon kullanma simgesi çıkmasına rağmen insanlar sesimi duyamıyor. çözümü olan yardım etsin lütfen.
tam da bu ikisi arasında kalmıştım aslında cloud 2yi birkaç kez denemiştim çok hoşuma gitmişti. kablolu 3ün fiyatı da fena değil ama itopyadaki blackshark v2x de çok aşırı uygun fiyatlı. Bu iki kulaklık arasında çok kalite farkı var mıdır acaba diye düşünüyorum.
merhaba.
rainbow six siege , bf6, arc raiders oynuyorum ses kalitesi ve mikrofon önemli. Çok uçuk fiyatlara çıkmadan piyasadaki en fiyat performans kulaklığı arıyorum
oyunda daha önce mikrofon çalışıyordu ama. şimdi yeni fark ettimki çalışmıyor. oyun içinde mikrofon kullanırkenki çıkan simge çıkıyor. ama insanlar beni duyamıyor. bikaç bişey denedim drıver güncelleme vs ama düzelmedi
bunu denedim ama windows hello pin soruyor giriş yapmak için pini bilmiyorum. Pini unuttum demek istediğimde ayarlara girip sıfırla diyor bunun için pcye kullanıcı ekledim işte. ama pini de sıfırlayamadım bastığımda bir şey olmuyordu.
Merhaba arkadaşlar
Microsoft storedan forza almıştım ama bir hata yapıp pcde kullandığım kullanıcıdan faklı bir microsoft hesabıyla almışım. Yani normal pcyi kullandığım hesapla forzaya erişemiyorum indiremiyorum şuan.
Pcye yeni kullanıcı eklemeyi denedim forzanın olduğu hesap ile ama busefer...
Dün gece bu şekilde bıraktıktan sonra şimdi uyanıp tekrar normal bi şekilde power tuşuna bastım ve bu ekranları gösterip açıldı pc hiçbirşey değişmedim sadece bi süre geçmiş oldu. Neden böyle olmuş olabilir acaba.
Pcye yeni bir kullanıcı eklemeye çalışıyordum microsoft hesabıyla. Daha sonra pini birkaç kez yanlış girdim ve yeniden başlatmamı söyledi yeniden başlata bastım mavi ekran verip durdu. Güç düğmesinden kapatıp tekrar denediğimde pc açılmadı sürekli bu yazılar çıkıp duruyor pc açılmıyor. Sorun...
Şahane Kasım fırsatlarını yakala! CLUB’a özel puan kazan. https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_hp-omencore-i5-13500hx16gb-ram1tb-ssdrtx4060161win-11laptop-golge-siyahi-7q7y2ea-1232108.html?utm_source=new%20owned&utm_medium=ema-other%20email&utm_term=appshare&utm_campaign=appshare
Bu nasıl...
Baktım da cevap yok o laptop mu iyi
1731339277
https://www.hepsiburada.com/msi-cyborg-15-a13vf-892xtr-intel-core-i7-13620h-16gb-512gb-ssd-rtx4060-freedos-15-6-fhd-144hz-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00005T87HS...