sense isimli üyenin son içerikleri

1. sense

Rx 6600 ekran kartı bellegı tam kullanılamıyor

SSlerde gorundugu gıbı. Problem nedır bılmıyorum Ayrıca cogu program acılmıyor
  2. sense

Çözüldü✓ İşlemcim Birden Isınıyor

R5 5500 İşlemcim var. Nedense bir anda çok ısınıp yavaş yavaş soğuyor, işlemci kullanımı ara ara artıyor, overclock yapmadığım halde sınırını aşıp 4 Ghz'e kadar artıyor. Boşta 90 derece bile görüyor. Malverbytes ile virüs taraması yaptım, çıkanları da sildim ama düzelmedi.
  3. sense

Çözüldü✓ 1000 TL ve Altı Klavye

Özellikle beyaz ve kablosuz bakıyorum, bu fiyata yellow switch varsa alabilirim. Şimdiden Teşekkürler :D
  4. sense

Robux Nasıl Gönderilir ?

Robux Nasıl Gönderilir ?
  5. sense

Game Power Sendo Mu Steeal Series Rival 3 Mü ?

Game Power Sendo Mu Steeal Series Rival 3 Mü ?
  6. sense

Çözüldü✓ r5 5500 yüzde yüz kullanılıyor

Göstermiyor. Neyse boşver zahmet oldu sana.
  7. sense

Virüsü temizledim tekrar 100 de 100 oluyor.
  8. sense

Malwarebytes ile taradım 18 sorun çıktı, temizleyip tekrar tardım sonuç yok. PC'yi açtığımdan beri normal, umarım öyle kalır. Sağol.
  9. sense

Değil
  10. sense

Hayır değil. Sıcaklığa nedense bakmıyorum.
  11. sense

Tekrar kontrol etmek istedim. Şuan boşta olmasına rağmen 100 de 100 . 1676461612 rx 6600
  12. sense

r5 5500 yüzde yüz kullanılıyor (valorant , mc gibi oyunlarda). termal macun kötü durumda ama sadece termal macun bu kadar etki yaratmaz diye düşünüyorum. Fps değerlerim yüksek ama çok drop giriyor.
  13. sense

Çözüldü✓ Forza Horizon 5 Pikselleniyor

Rx 6600 kartım var. Extereme ayarlarda oynarken pc çöktü, bende dinlendirdim. Kart sıcak değildi ama bilgisayar kendine gelmiyordu (dinlendirdikten sonra düzeldi), bende AMD Software'den sorun var mı diye baktım. Sorun gözükmemesine rağmen hafif bir performans düşüşü ve piksellenme var.
  14. sense

Valorant Val 3 Hatası

Neden kaynaklıdır çözümünü bilen var mı ?
Geri