sense1 isimli üyenin son içerikleri

1. sense1

❌İndirim Bitti! Machenike K1 Membran RGB Klavye 398TL !!!

ahahahah doğru söylüyorsun ama bi istedim yani yalan yok
  2. sense1

❌İndirim Bitti! Machenike K1 Membran RGB Klavye 398TL !!!

Ürün geldi beklediğimden daha da sessiz çalışıyor günlük kullanım için kesinlikle fiyatını hak ediyor fakat tuş derinliği biraz fazla, oyun vs. kullanımında eli yorabilir o kadar uzun test edemedim yazılım ve günlük işler için kullanacağım şuanlık memnunum keşke bi de kablosuz olsaydı (...
  3. sense1

❌İndirim Bitti! Ipad Air M2 128GB WIFI+ Cellu.11''Liquid Retina Ekran 21.786TL

şuanlık geri stoğa gelmiş görünüyor geri bitebilir almak isteyip alamayan varsa alabilir
  4. sense1

🔥İndirim HyperX Cloud III S Wireless 4649₺🔥

amazon nerdeyse hiç sıkıntı çıkarmıyor iade konusunda müşteri memnuniyetine odaklılar. ben iade talebi oluşturdum mediamarkttan almıştım umarım kabul ederler orası korkutuyor beni ve sana kesinlikle katılıyorum cs2 performansı baya kötü ama müzik konusunda o kadar kötü diyemem
  5. sense1

🔥İndirim HyperX Cloud III S Wireless 4649₺🔥

2 gündür uzun süre kullandım kulaklığı, aktif cs oyuncusuyum faceit 2600 elo oynuyorum bilgisi olan varsa seviyeyi anlaması için söylüyorum. Kulaklıkta ekolayzer ayarı yaptıktan sonra biraz daha düzeliyor tabi ama kesinlikle cs-valorant gibi oyunlarda ses kasma performansı bana göre iğrenç...
  6. sense1

Hyperx Cloud 3S Wireless Kupon İle 4357 TL

onu test etmedim inceleme videolarında deneyen vardır mutlaka. Dediğim gibi mikrofon konusunda pek fark yok ucundaki mikrofon sök tak yapılıyor. S modelinde bluetooth özelliği getirdikleri için dışarda telefonda vs. kullananlar için de içine mikrofon koymuşlar onun dışında pek fark yok cloud 3...
  7. sense1

yapılıyor o harici mikrofon gibi düşün o mikrofonu çıkarırsan da kulaklığın içine dahili mikrofon koymuşlar tws kulaklıklardaki gibi yani
  8. sense1

ekstra bluetooth özelliği ve dahili mikrofon var içinde onun dışında pek fark yok
  9. sense1

HP victus 16.1 rtx 4060 almaya karar verdim

emin olmamakla birlikte sanırım onu alacağıma bunu alabilirim https://amzn.eu/d/iiJqK8m
  10. sense1

❌İndirim Bitti! Xdrive Anka Kumaş 6.479,22TL

illa ki rahattır 10k fiyat verdiğin koltuğun rahat olmama ihtimali azalıyor ama sünger ve kumaş kalitesine baktığımda ben kendi zevkime göre konuşacak olursam future daha iyi. bi de aktif olarak kullandığım ve memnun olduğum için future kadar rahat olmayabilir dedim. exvega andromeda kullanan...
  11. sense1

valla bu koltuk hakkında pek bilgim yok yanlış bilgi vermek istemem. Future'a göre daha fonksiyonlu bir koltuk ama future kadar rahat olduğunu düşünmüyorum.
  12. sense1

hocam yalan olmasın fame kullanmadım ama oturma yerleri ve kenarları hiç rahat görünmüyor gözüme. Şahsen 9k para verecek olsam üstüne 1k daha koyup future alırdım. (aktif olarak kullandığım ve memnun olduğum için fikrim böyle)
  13. sense1

ikisini de kullandım kendi görüşümü söylemek gerekirse xdrive anka , hawk future dan daha iyi değil "BENCE" future çok daha iyi. ama hawkın fab serisi xdrive ankadan daha kötü fiyat farkını düşünürsek 6.5bin civarında bulunursa anka alınması daha mantıklı olabilir benim şahsi fikrim
  14. sense1

🔥İndirim SanDisk Extreme 500GB 5000MB-4000MB/s M.2 Gen 4.0 NVMe SSD - 1149 TL

ben şahsen çok ürün aldım o satıcıdan hiçbir sorun yaşamadım bence güvenilir zaten resmi distribütörü diye biliyorum
Geri