Ben bu işlemciyi kullanıyorum ama bende Akasa markasına ait 240mm sıvı soğutma var ve baya serin çalışıyor yani oyunlarda 60 derece üzerini görmedim diyebilirim. boşta ise 35 derecelerde.
5700x 3d kullanıyorum 5600 işlemciden geçtim ve fps aşırı fark etmese de yüzde 1 fps yükseldi ve oyunlar baya akıcı hale geldi. Konu ile alakasız olarak b450 anakarta 4060 ti takmak bence çok performasnlı olmuyor. Ekran kartı bağlantı arayüzü pci x8 hızında çalışacağı için 450 yongasında da pci...
Bir 5600 kullanıcısı olarak ddr5 sistem almanı tavsiye ederim. Gerçi bu işler bütçe meselesi ama imkanın varsa 7500f li bir sistem düşünebilrsin. Bu arada 5600 şu an sisteminde takılı olan 2060 süper de bile az da olsa darboğaz yapıyor yani 4060 kesinlikle darboğaz yapar. Ha öyle çok etkiler mi...
Ben sipariş verdim ama adaptör konusunda endişelerim var. Müşteri hizmetlerini aradım onlar da tam olarak bir cevap veremediler. Bazı kullanıcılar içerisinden 130w lık adaptör çıktığını ve oyun oynarken hem performansın düştüğünü hem de pilin bittiğini belirtmiş. Alan arkadaşlar içerisinden...
Ben de başka bir servis sağlayıcıdan Süperonline e geçtim. Tek sorun Ping yüksekliği ile ilgiliydi. Süperonline e geçince Ping yarı yarıya düştü. Tabi bunda alt yapımında değişmesi etkili olmuştur. Şu an Süperonline 100 mbit internet kullanıyorum. Fazlaca yeterli tabi dediğin fiyata 500...
Gtx 960 fena kart değildir. Video belleğinin boyutu önemli. Bende şu anda Gtx 960 2 GB olanı var. CS go 2k çözünürlükte düşük ayarlarda 100 fps üstü alıyor. Gtx 1050 den azcık düşük bir performansı var. işlemciye gelince i3 6100 bence bu ekran kartına yeterli. Çok az da olsa darboğaz...