SenseiRat isimli üyenin son içerikleri

1. S

Çözüldü✓ 2. El rtx 2060 Super alacağım güvenlik etiketi duruyor, test etmeden alınır mı ?

buna teklif verip alsan pazarlık edip 6500 e 7000 e indirsen bence çok daha mantıklı değil mi pardon ya arızalıymış bu
  2. S

Kron Xc 75 29jant bisiklet Alınır mı?

sağol, çevrende bisiklet sürecek park bisikelt yolu vs varsa al diğer türlü maymunlarla aynı yolda sürmek inanılmaz sıkıntılı. Ben kazadan sonra bisikleti tutup garaja fırlattım kırılan jantını bile tamir ettirmedim gidip kondisyon bisikleti aldım evde sürüyorum. Aynı keyif yok tabii ki ama...
  3. S

Çözüldü✓ 2. El rtx 2060 Super alacağım güvenlik etiketi duruyor, test etmeden alınır mı ?

kaç paraya alacaksın? bütçe varsa 3060 al bence
  4. S

Yardım Ekran kartı almak mı Altın almak mı

ram krizi derinleşirse yazın ekran kartı alamıcaksın haberin olsun.
  5. S

Aldığım sistem h.o mu g.o mu?

artık almışsın niye geçmiş olsun diyelim, hayırlı olsun oyunların tadını çıkar takma pahalıya mı geldi ucuza mı geldi, şunu alsaydın bunu alsaydın şurdan şunu şu kadara alırdın gibi şeyler demenin manası yok.
  6. S

Ekran kartı alacam ama adam IBAN diyor

param güvende ile al ya da kendi şehrinde satan birinden elden al, yoksa %99.9 dolandırılacaksın.
  7. S

7800x3d en iyi hava soğutma ?

7500 tl bütçeye 360mm sıvı soğutma almak daha mantıklı
  8. S

7800x3d en iyi hava soğutma ?

bence o para verilmez noctuaya fiyatını hak etmiyor. https://www.gaming.gen.tr/urun/560777/thermalright-peerless-assassin-140-white-tl-d14cw-140mm-6-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-beyaz-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ ben seneye pc topladığımda bunu almayı düşünüyorum.
  9. S

Kron Xc 75 29jant bisiklet Alınır mı?

canını seven bisikletten uzak dursun, bisiklet aldım sürmeye başladığımın 6. günü orhan evladının biri bana çarptı, %100 o kusurlu, bir daha 2 tekerli bi alete binmem şu ülkede.
  10. S

🔥İndirim Ryzen 5 7600 - RX 9060 XT 16 GB Sistem 42.711 TL!

yıllardır yayıncılara milyonlarca lira reklam bütçesi akıtacaklarına gerçekten f/p sistem satsalardı müşteri kaybetmezlerdi diye düşünüyorum.
  11. S

AM4 sistemden direkt AM6 ya geçmek Zen7 Mimarisi

Bu soruya sadece kendin cevap verebilirsin, sistem değiştirmek aşırı zengin değilsen keyif için yapılacak bir şey değil. Kendine şu soruyu sor şuanki sistemimle istediğim oyunları rahatça oynayabiliyor muyum? Cevap evet ise neden değişesin ki, ben paramı altına koydum geçen sene, 6000 serisi...
  12. S

🔥İndirim Ryzen 5 7600 - RX 9060 XT 16 GB Sistem 42.711 TL!

gamer gen tr ne la gaming gen tr nin çakması mı çıkmış
  13. S

Forza 6 Direksiyon seti önerisi

simülasyon oyunlarında yarışınca forzada keyif vermiyor direksiyon en azından ben hiç alamadım o yüzden modlu assetto oynuyorum genelde. Belki sen alırsın bilemicem.
  14. S

Forza 6 Direksiyon seti önerisi

5 aydır moza r5 kullanıyorum gayet memnunum, ama sırf forza için direksiyona heves etme bence, elimde direksiyon olmasına rağmen forzayı xbox koluyla oynamayı tercih ediyorum, direksiyona o paraları vermeye bence pek de gerek yok arcade yarış oyunu için. Assetto corsa ve assetto corsa evo...
Geri