Knk 1 hesabım ban yedi 2 hafta boyunca 2 olan hesabına girmedim yeni hesap kurup oynadım ve ban atmadı sonra 2 main olan hesaba girdim 2 gün sonra ban attı hatta PC sıfırladım acaba yanlış bir şey mi indirdim ama yine ban yedim
1788682229
Parayı geçtim o kadar emek verdim
Merhaba arkadaşlar bundan 20 gün önce main hesabım ban yedi. 3 madde parti yazılımlarından oyunu betadan beri oynuyorum hiçbir şekilde hile kullanmadım. Ve banımı açmadılar sonra ümidi kestim yeni hesap kurup 1 hafta oynadım. Ban vs atmadı sonra 2 olan main hesabımla 2 gün oynadıktan sonra 2...
Siz harbi şakasınız bende senin gibi düşünüyordum hile kullanmayan birisi nasıl ban yiyebilir taki bende yiyene kadar betadan beri bu oyunu oynuyorum emin ol benim gibi kaç kişi mağdurdur.
merhabalar 2 gün önce valorant hile kullanmadığım halde bana 7 madde gereği ban verdi hesabım kalıcı kitlendi aynı pc de başka hesaptan oyuna girsem ban yermiyim.birde bu HWID olayı varmış onu nasıl anlarım HWID ban yediğim nasıl anlaşılır.
hocam açamıyorumki hay aksi ters giden bir şey oldu diyor açmıyor bilet ama kullanmadım hile arkadaşınız ne yazdı acaba.
1787344287
yokki betadan belli oynuyorum kullansam kullandım derim o kadar emek verdim para yatırdım rankım immo 3 ne yapmama gerek.