senuzulme7 isimli üyenin son içerikleri

1. S

Termal macun öneri kaliteli memnun kaldığınız öncelikli olursa sevinirim

https://www.teknobiyotik.com/donanim/overclock/termal-macun/arctic-mx-6-en-yuksek-performansli-termal-macun-4gr-ar-actcp00080a.html uygun mudur? 1703241746 https://www.teknobiyotik.com/donanim/overclock/termal-macun/arctic-mx-6-en-yuksek-performansli-termal-macun-4gr-ar-actcp00080a.html uygun...
  2. S

Yeni M2 Ssd aldım fakat görünmüyor. Yarımlarınızı bekliyorum

MSI PRO H610M-G m2 ssd aldım fakat gözükmüyor satassd windows yüklü ekte mevcuttur resmi yardımlarınızı bekliyorum
  3. S

Termal macun öneri kaliteli memnun kaldığınız öncelikli olursa sevinirim

Selamlar, Anakart: MSI Pro H610M-G İşlemci: i3 12100f Kaliteli memnun kaldığınız önerebileceğiniz termal macun önerilerinize açığım teşekkürler.
  4. S

Hangisini önerirsiniz m2ss

Selamlar 4 ssd arasında kaldım hangisini önerirsiniz genel olarak oyun amaçlı; Anakart: MSI PRO H610M-G RENEGADE KC3000 970EVO MP600pro Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
  5. S

İ5 12400f 3060 Tİ Sistem Aldım Game Garaj

hayırlı olsun sistemin gelince kasa içi fotoğraf paylaşabilir misin kurulum nasıl onu merak ettim
  6. S

VDSL İnternet İçin Hangi Modemi tercih etmeliyim?

Modem sende kalmayacak ise kablolu bağlantı yap zyxel kullan veya farklı bir vdsl2 modem bak boş yere masrafa girmene gerek yok diye düşünüyorum
  7. S

VDSL İnternet İçin Hangi Modemi tercih etmeliyim?

Kablosuz bağlantı hakkında bilgi vermeme gerek yoktur diye düşünüyorum kablolu bağlantı öneririm ve herkesin önerisi bu yönde. Modem olarak tabii ki H300S.
  8. S

Hangi İnternet sağlayıcısı almalıyım

İlkerim sana şöyle söyliyim. Vdsl,hiper vs. terimlere takılma. Tek farkları şu sahadolabına kadar fiber kablo gelir sahadolabından ankastreye ankastreden evine kadar bakır kabloyla çekerler. O yüzden benden sana tavsiye hangi firmadan alırsan al sana ilk telekom gelir ve telekomda seni...
  9. S

Hangi İnternet sağlayıcısı almalıyım

Bulunduğun altyapına bağlı portuna bağlı sahadolabına bağlı santraline bağlı bağlıda bağlı. Sorunlu olmayacak diye bi kural yok tamamen kumar.Altyapın tt tarafından çekilmiştir. Diğer firmalar onlardan kiralayıp sana sunarlar. Kimine sorsan turknet iyi der başkasına sorsan kötü der herkesin...
  10. S

10000 TL bütçeye sistem toplama

teşekkürler
  11. S

aralarından hangisini önerirsin link atabilir misin rica etsem
  12. S

yukarıdaki parçalara göre uyumlu anakart ekran kartı ve monitör önerin var mı peki
  13. S

kanka hep araştırarak yaptım genelde bunu önermişler o yüzden bunu seçtim xd
  14. S

önerebileceğin psu varmı yada kaç w lazım
  15. S

SSD: https://www.teknobiyotik.com/kingston-nv2-1tb-3500mb-2100mbs-nvme-pcie-m2-ssd-snv2s-1000g.html?ref=akakce&v=1.52.8 RAM...
Geri