Senyor isimli üyenin son etkinliği

• Senyor
    Senyor, Yardım ARGB Kasa Fanı önerisi Normal/Reverse başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=17182 ben olsam bunu alırdım marka farkı başta reverse diyosunda ters takarsın buda aynısı olur ben...
  • Senyor
    Senyor, Eskişehir Teknik Üniversitesi Hazırlığı zor mu? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    çoğu üniversitede aynı ben okan da girdim genelde B1 seviyesi soruyolar arkadaşlarım var farklı okullarda onlarda aynıydı. bölümün ingilizceyse %75 başarı...
  • Senyor
    Senyor, En İyi Yulaf Shake Tarifi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    benim yaptığım çoğu sporcunun bulk da yaptığı tarif var 100gr yulaf sıcaksuyla ıslat çok değil 100-150 ml sonra 2 ölçek protein tozu 1 muz istersen içine...
  • Senyor
    Senyor, Mat koşu bandından çıkan sesi engeller mi? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    evde boş halı varsa 2ye katlayıp kullanın işe yarıyo
  • Senyor
    Senyor, Yardım Wi-Fi 6 veya Wi-Fi 7 modem tavsiye başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    HUAWEİ wifi BE3 aldım gayet güzel f/p ürünü 1800 e aldım ayın 1 inde
  • Senyor
    Senyor, Bu seti önerir misiniz? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    böyle şeyleri vatan mediamarktan almayı bırakın artık 10k ya çok daha iyi sistem dizecekken bunları almak çok ama çok mantıksız 1768215500...
  • Senyor
    Senyor, Vodafone ile nasıl discord giricem başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    öyle bir şey yok vodafone kullanıyorum 9 senedir goodbyedpi çalışıyo sorunsuz vpn de çalışıyo alt katta kuzenlerimde kullanıyo onlardada sıkıntı olmuyo
  • Senyor
    Senyor, Vatandan 0 alınmış ryzen 5 5500 fps sorunu başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Chipset driver kurup bilgisayarı resetleyip tekrar dener misin? başka forumda işe yaramış dene bi
  • Senyor
    Senyor, Vatandan 0 alınmış ryzen 5 5500 fps sorunu başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    pc deki herşeyi ayarlasan alırsın ama bunda ram mhz cl değeri her şey aynı olmadığını varsayıyorum normal
  • Senyor
    Senyor, Evde ağırlıksız vücut yapılabilir mi? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    o vücutta yağ oranı aşırı düşük o yüzden öyle bi vücudu 2 sene de anca yaparsın yağ oranını düşürsen bile vücudun bu yaz öyle görünmesi zor. genetiğine...
  • Senyor
    Senyor, Evde ağırlıksız vücut yapılabilir mi? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    yaparsın calisthenics yap spor salonu zorunluluk değil
  • Senyor
    Senyor, Spora başlamak için tavsiye başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    şuan spora gitmiyosan parklar var orda şınav mekik çek barfiks yap barfiks yapamıyosan asıl asılabildiğin kadar şınav çekemiyosan yarım yap dizlerinin...
  • Senyor
    Senyor, 1 Ayda Vücudumda Ne Kadar Değişiklik Olur başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    gözle görülür değişim için natural 2-3 ay o 6 ayda 1 sene paylaşılan vücutlart var imkansız onlar doğal değil. ben ilk 3 ayda geliştim kilolar arttı 4-5...
  • Senyor
    Senyor, Akıllı Saat Önerisi 5k başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    bende arayıştaydım huawei watch fit4 ve xiaomi band 9 pro modelini buldum karşılaştırınca watch fit 4 alacağım spor için alıcam ben.
  • Senyor
    Senyor, WV Polo 2023 alınır mı alternatif varmı başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    alman grubu diyince başka bakmadım ama polodan iyi focus. Arkadaşımda focus active modelini alıcak Şuan 2. elde şöyle saçmalık var yeni kasalarla eski...
Geri