Senyor isimli üyenin son etkinliği

• Senyor
    Senyor, Ramazanda gym'e gitmek başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    fullbody yorar o yüzden itiş çekiş bacak yapabilirsin ya da direk güray aydın hypertrophy 2 olanı al direk başla ben chatgptye yazdırıyorum programı
  • Senyor
    Senyor, Ramazanda gym'e gitmek başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    geçen sene yaptım o saatlerde aynı ağırlıkla yaptım 1 hafta canım çıktı , aynı ağırlık değil 25 le yapıyosam 20-17.5 la zorlamadan yaptım daha iyi oldu çok...
  • Senyor
    Senyor, Parfüm Önerileriniz Neler? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    dp parfümden alıyorum gayet güzel mad kullandım çok çok kötü bargelloda iyi şuan bargello 576 kullanıyorum pazartesi sıktım tshirtte hala kokusu az da...
  • Senyor
    Senyor, Toki hakkinda soru ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    biriniz genc biriniz emekli ya da normal basvurduysa alabilir ikinizde ayni kategorideyse olmuyo diye biliyorum
  • Senyor
    Senyor, W75 in hangi rengi ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    ben kendim kesinlikle mavi olanı alırdım ama mousepad mouseumuda ona göre değiştirirdim bbl olan sarı rengide çok içimde kaldı
  • Senyor
    Senyor, Gainer almak pişmanlık mı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    80-90 gramın 4 katını alıyo ister önce ister yeni başla bu insanın günlük kas kaybı yaşamaması için gerekli zaten spor yaparken kilonx2gr en az yapmıyosan...
  • Senyor
    Senyor, Yks sınav ücreti ile alakalı yardım!! başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    150 hoca kendisine alıyo galiba chrome u aöıp siteye girmek yoruyo hocayı
  • Senyor
    kilo almak bu değil proteinini alıcaksın en başka günde 80-90 gr protein olmalı sabah düzgün kahvaltı yapılmalı çikolata ekmek kilo değil yağ yapar şeker
  • Senyor
    sadece gainerla kilo alınmaz yanında desteklemen gerek normal şeylerde yiyerek gainer karbonhidrat
  • Senyor
    Senyor, Poco X3 pro (256gb) vs m34 (128) başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    poco x3 te kronik arıza var kardeşimde olmuştu telefoncu tanıdığa götürdük yapmak yerine yenisini al daha iyi dedi
  • Senyor
    Senyor, Ptt kargo kimliğimi teslim etmiyor başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    yaşadığın yer küçük git al şubeden
  • Senyor
    şartları çok fazla çoğu kişi alamaz
  • Senyor
    Amazon link satıcı amazonun kendisi 150 tl indirim sepette uygulanıyor piyasa fiyatının en iyisi şuan
  • Senyor
    Senyor, Ethernet portum sanırım bozuldu başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    birisi daha gelişmiş olduğu için olabilir bende masaüstünde 250 alıyorum lapptopta 100 üstüne çıkmıyo
  • Senyor
    Senyor, 2k 27’’ Monitör önerir misiniz?? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    ya şöyle eğer valoda radiant cs de global gibi ranklardaysan alınır ama şu var bunlar panellerinde görüntü kalitesine önem vermiyo ips en iyisi renk...
Geri