Senyor isimli üyenin son etkinliği

• Senyor
    Senyor, Beslenme programım sizce nasıl ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    çok kötü 70gr yağ fazla yağlanırsın profesyonel sporcu değilsen sadece yumurta beyazı yemek en saçma şey sarısı israf oluyo boşuna bide pilavı dışardan...
  • Senyor
    Senyor, Kentsel dönüşüm ne zaman biter ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    paşama bak ses olmasın ketçap mayonez olsun mu
  • Senyor
    Senyor, SSN marka protein tozu önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    hıq ya da scitec al
  • Senyor
    Senyor, Yardım Final Konu KASA ÖNERİSİ Yardım başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    3kya bulamazsın o özelliklerde kasa 8-10k senin dediğin fan argb çoğu kasadakiler rgb sadece kasa üzerindeki tuştan değişiyo onun için kasa ayarı alıp fan...
  • Senyor
    Senyor, DGS ile bilgisayar Mühendisliğine geçiş başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    dgs ile geçiş yapabiliyorsun 2 kişi geldi dgs den 2. sınıfta başladılar
  • Senyor
    Senyor, DGS ile bilgisayar Mühendisliğine geçiş başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    kendi yönelimine bağlı ama yazılım üzerine birçok bölümde iş veriliyo tabi kendini geliştirmezsen bişey olamazsın maaş beklentin ilk başta yüksek olmasın...
  • Senyor
    tavsiyem bilişim sistemleri ve teknoloji okuman ben şuan 2. sınifım bence bilgisayar mühendisliğinden yazılım mühendisliğinden daha iyi neden diye sorarsan...
  • Senyor
    Senyor, Oyun geliştiricisi nasıl olunur? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    yazılım öğrenmen lazım ama oyun dilini seçmelisin ona göre devam etmelisin çok teferruatlı tek başına yapıcaksan
  • Senyor
    Senyor, 500 TL Mousepad Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    https://www.trendyol.com/urzuva/gaming-oyuncu-xl-mouse-pad-kaydirmaz-dikisli-mousepad-480x400x4-mm-dikisli-premium-model-p-1017065093?boutiqueId=61&merchantI...
  • Senyor
    Senyor, 500 TL Mousepad Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    450 ye almıştım 2 hafta önce memnunum
  • Senyor
    Senyor, Hollanda'da vs. İtalya'da okumak başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    yurt ücreti 400 dolar ya da euroydu sadece yeme içme de ayrıyetten yani öyle dediler
  • Senyor
    Senyor, Hollanda'da vs. İtalya'da okumak başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    1000 dolar aylık italyada okuyamazsın benim akraba gitti yaklaşık 3-4k dolar gidiyodu bıraktı
  • Senyor
    Senyor, Assetto Corsa DLC'siz oynanır mı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    dlc gerek yok ben almadım her arabayı indirip oynamıştım map traffi modu vs
  • Senyor
    Senyor, Ramazanda gym'e gitmek başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    fullbody yorar o yüzden itiş çekiş bacak yapabilirsin ya da direk güray aydın hypertrophy 2 olanı al direk başla ben chatgptye yazdırıyorum programı
  • Senyor
    Senyor, Ramazanda gym'e gitmek başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    geçen sene yaptım o saatlerde aynı ağırlıkla yaptım 1 hafta canım çıktı , aynı ağırlık değil 25 le yapıyosam 20-17.5 la zorlamadan yaptım daha iyi oldu çok...
Geri