Senyor isimli üyenin son içerikleri

1. Senyor

Japonyaya Yolculuk Var

djı osmo pocket 4 djı drone-aksiyon kamera gamepad
  2. Senyor

Spor Salonuna Gidecem Ne Yapmalıyım ?

günlük protein ihtiyacını alabiliyorsan bcaa işe yaramaz alamıyosan yarar zaten sporda alman gerekiyo günlük ihtiyacı o yüzden bcaaa tavsiye edilmiyo diye biliyorum
  3. Senyor

Spor Salonuna Gidecem Ne Yapmalıyım ?

protein tozu creatin yeter vitaminlere dikkat et bi test yaptır ona göre al günlük kalori 500 az al 10.000 adım at spor yap spor sonu eğimli yürüyüş yap
  4. Senyor

Valiz Büyütme Yapılırsa Sorun Yaşanır mı?

orta boy olmaz 1 küçük boyu var o olur bende yarın gidicem 1 küçük boy 1 orta boy bavul var küçük kabine alınıyo orta alınmıyo
  5. Senyor

Corsair Mouse Alınır mı

wraithe gir çok daha iyileri var
  6. Senyor

İstanbul Gidilebilecek İyi Berberler

yakın çevrede arkadaşlarına sor 1400 verilmez istanbulda 600 TL'ye kestiriyorum ve gayette güzel kesiyo yazlıka yalovaya gittiğimde 400 TL'ye kestiriyorum o çok çok iyi kesiyo
  7. Senyor

Mezuniyet De Alkol Tüketmek

vodka alın ama tavsiyem 1lt vodkaya 2 litre meyve suyu 100*150 ml coollime var hazır ondan 5 lt lik şişede karıştırın için, yapamazsanız alın redbull koyun daha iyi
  8. Senyor

Cs Bıcakları Hızlı Satılırmı?

bıçağı satarken steam komisyon kesiyo ve çok fazla al sat çol mantıksız sityelerden yapmak daha mantıklı
  9. Senyor

Kulak İçi Kulaklık Fitness İçin

ben xiaomi buds 6 active kullanıyorum memnunum düşsede bişeeey olmuyo
  10. Senyor

Djı Osmo Pocket 4 31.320tl

Sen alma boşver 38k ver
  11. Senyor

Amazonda olsa başka yerde olsa djı ın kendi mağazası olmadığı için trde karacasulu ya gider cihaz karacasulu bakıyo diye biliyorum
  12. Senyor

24 ay ithalatçı garantili diyo
  13. Senyor

Valla bende alıcamda araba videosu çekmek için yurt dışından mı alsam burdan mı alsam karara veremedim aradaki 7 k ile lens ve vakumlu tutucu alınabiliyor
  14. Senyor

Türkiye fiyatı ortalama 37.000tl olan influencerların kullandığı ürün fiyatı en dipte şuan. Yurt dışı fiyatı tax free ile ortalama 25.000 tl Hem tr garantisi hemde taksit oluyo almak isteyenler kaçırmasın https://pttavm.com/dji-osmo-pocket-4-creator-combo-p-1464955990
  15. Senyor

Öneri G502 Benzer Mouse Öneris

bende 3 sene kullandım 502 kablolu modeli sana şunu söyliyim hafif mouse candır kolun yorulmuyo bileğin ağrımıyo elinde yokmuş gibi
Geri