hayır bilek desteği için de o klavyeler alınmaz hem membran hem eski hemde çok pahalılar numlock zorunlu değilse daha güzel klavyeler var w60he gibi
1768411764
alma alma alma parana yazık valla ya
mekanik klavyeler daha hassas olsun diye yapılıyo basmasan masaya vursan bile algılayan klavyeler var. Klavyeler daha hassas olmaya doğru gidiyo bence membran almalısın öyle bir şey istiyosan
https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=17182
ben olsam bunu alırdım marka farkı başta reverse diyosunda ters takarsın buda aynısı olur ben olsam bundan alırım
çoğu üniversitede aynı ben okan da girdim genelde B1 seviyesi soruyolar arkadaşlarım var farklı okullarda onlarda aynıydı.
bölümün ingilizceyse %75 başarı ister türkçe bölümlerde %40-%30 civarı başarı istiyo
benim yaptığım çoğu sporcunun bulk da yaptığı tarif var
100gr yulaf sıcaksuyla ıslat çok değil 100-150 ml
sonra 2 ölçek protein tozu
1 muz
istersen içine 1 çay kaşığı kakao tozu
bunları karıştırıp üstüne
1 kaşık pekmez-tahin sos gibi oluyo üstünde
istersen içine 1 çay kaşığı kakao tozu
ben...
böyle şeyleri vatan mediamarktan almayı bırakın artık 10k ya çok daha iyi sistem dizecekken bunları almak çok ama çok mantıksız
1768215500
www.amazon.com.tr/Razer-BlackShark-HyperSpeed-Spor-HyperClear/dp/B0CBRTBSNV?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&psc=1&smid=A1UNQM1SR2CHM
kulaklık...
öyle bir şey yok vodafone kullanıyorum 9 senedir goodbyedpi çalışıyo sorunsuz vpn de çalışıyo alt katta kuzenlerimde kullanıyo onlardada sıkıntı olmuyo