telefonum zaten a kalite yenilenmiş ürün ama bir tanıdığımıza aynı kişiden aynı telefonu almıştık onda öyle bir sorun yoktu. ayrıca çizikte yok
1695839449
teknosadan alındı getmobil markası
Daha bugün elime geçen İphone XS MAX modelinde dokunmatikte sorun yaşıyorum pubg, wild rift,roblox,brawl stars gibi 2 parmaklı oynanan oyunları oynatmıyor. yürüme butonu sol tarafta atack butonu var fakat aynı anda ikisinide kullanamıyorum. Sol tarafı kullanırken aynı anda sağ tarafı kullanmaya...
2. bi monitorüm var vga girişli ailem atalım diyor bende kullanmak istiyorum nasıl bağlayabilirim. Bağlanınca performans düşüşü olurmu.
RX 6650 XT
İ3 12100F
16GB RAM
kısacası mod art blue pc haziranda alındı.
bilgisayar açıkken ses çıkartmaya başladı. Oyun indirmeye koymuştum gece sabaha kadar indirdi. gece ses yoktu ama sabah biglisayarın başına oturdugumda sesin geldiğini farkettim. Sanki fanlara bir şey sürtüyormuş gibi tık tık tık tık ses çıkıyor. Biraz bilgisayarı kapatıcam soğursa düzelir belki...
üstte ağ kısmına 10mb/sn vb. değerler gösteriyor fakat indirme süresi değerleri karşılamıyor. mbps yazsa anlicam fakat mbps de yazmıyor. bu konuda beni bilgilendirebilirmisiniz?
Resimlerde de gördüğünüz üzere hz ayarlama bölümü yok. Bilgisayarı ilk açtığımda vardı. Oyun indirmeye koymuştum biglisayarı 2 3 defa uyku moduna geçti. Uyku moduna geçtikten sonra hen çözünürlüğüm düştü hende hz ayarlama bölümü yok oldu. Şuanda ekran çamur gibi. Bios tanmı bişeyler yapmam...