İş ve okul için kullanacağım. Macbookun desteklemediği uygulamanın çok olduğunu söylüyor herkes ayrıca attığım bilgisayarların macden daha güçlü olduğunu düşünüyorum benzer fiyatlarla. Ağır uygulamalar kullanacağım için emin olamadım.
Lenovo Yoga Slim 7
Asus Zenbook S16
İkisi arasından hangisini almak mantıklı sizce pil,performans ve sorunları varsa sorunlarını bilenler yol gösterebilir mi?
Başka önerilerede açığım.
Hocam fazla oyun oynayan birisi değilim fakat alacağım bilgisayarın performansının gerçekten yüksek olmasını istiyorum.Oyun bilgisayarları dışında bilgin var mı bilmiyorum ama inşallah yardımcı olabilirsin.Performansının iyi,hızlı olması ve pilinin uzun gitmesi benim için önemli.Üniversiteye...
AMD işlemciler ısınıyor diye konuşanlar vardı, siz herhangi bir ses veya ısınma sorunu ile karşılaştınız mı? Bir de pilinin ortalama ne kadar gittiğini söylerseniz çok memnun olurum.
Oyun bilgisayarı almayı planlıyordum fakat şarja takmadığım sürece yüksek performans alamayacağımı ve pilinin ortalama 2-3 saat gittiğini öğrendim.Oyun bilgisayarı almaktan vazgeçtim.Fazla oyun oynayan birisi değilim fakat alacağım bilgisayarın performansının gerçekten yüksek olmasını...
Hocam donanımı ve performansı ile 50-70k parayı hak eden ve ısınma,ses sorunu olmayan hangi laptop önerirsiniz? Ayrıca bunların üstüne pili genel oyuncu laptoplarına göre iyi giden bir tane de önerebilirseniz mükemmel olur.
Forumda birazcık dolaştığımda herkesin her marka hakkında bir sorun söylediğini fark ettim.Her markaya illa ki birisi ısınma sorunu var fan sesi fazla geliyor diyor.Bana gerçekten sağlam 50.000-60.000 arası ısınma sorunu yaşatmayacak,fan sesinden rahatsız ettirmeyecek ve fiyatına göre donanımı...
Hocam forumda birazcık gezinince insanların bütün markalar hakkında kötü konuştuğunu fark ettim.Eğer bu konuları araştıran birisi iseniz bana gerçekten sağlam 50.000-70.000 arası bir laptop önerebilir misiniz?
1759080922
Ne alayım
Bahsettiğim laptopta termal ped var diye biliyorum, termal ped var diye düşünürsek fazla ısınma problemi yaratmaz değil mi?
1759069954
Yani Casper G870 için ne düşünüyorsunuz fiyatı da düşünürsek? Bilginiz var ise ses ve ısınma problemi olur mu sizce?