hocam ne yaptıysam çözemedim internetide hallettim sorun internette değil.
metro exodusun introsundan anlıyorum düzelip düzelmediğini intro acayip takılıyor girerken ve evet oyundan oyuna değişsede her oyunda öyle yada böyle takılma drop donma çözünürlük düşmesi oluyor
Dostlar internetimde hiçbir sıkıntı yok 100 mbps / 8 mbps alıyorum testlerde. ama oyuna girince drop,kalite düşüşü,takılma yaşıyorum. koca internet aleminde bu işten anlayan bir insan yokmu ya. kaç gündür uğraşıyorum.
-kabloyla bağlanıyorum
-4 farklı evde 4 farklı bilgisayarla denedim sorun...
Kardeşim internet kafeye gittim denedim sorun aynı başka hesapla girdim denedim sorun aynı. kardeşimi aradım tekirdağda orda yaşıyorum normalde orda denettirdim ona yine aynı. lan bugamı girdim noluyor....... çözemiyorum abi. sorun nettede değil. kafayı yiyicem kanka :D:D
Hocam denedim her hızı denedim teker teker sorun hep aynı. Yüksek veri aktarımı olduğu zaman büyük ihtimalle son yazdığım şeyden dolayı bi sorun oluyor aradım müşteri hizmetlerini 2 saat içinde çözücez dediler hızınızı sabitleyip.
Dostlar hızım speedtest te 72/8 diğer yaşadığım yerde 60 mbit alıyorum hiçbir sorun olmadan yağ gibi akıyor sistem full kalitede ancak şuan daha yüksek hız almama rağmen bağlantı sorunu yaşıyorum donmalar oluyor görüntü kalitesi yerlere düşüyor ne yaptıysam çözemedim bu sorunu yardımızı...