Denedim onda da bir etki etmedi monitörden ışık geliyor kırmızı ve beyaz oluyor arada bilgisayarı çalıştırıyorum asus ekranı geliyor sonrasında dp no signal deyip kapanıyor ışıkta kırmızıya dönüyor
Arkadaşlar 1 haftadır bilgisayarı açmıyorum taşınma sürecimizden dolayı taşındıktan sonra her 6 ayda bir yaptığım gibi kasamı açıp fanlarını vs temizledim tozlanmıştı(ilk defa açmıyorum) ertesi gün her fişini taktım çalıştırdım ama monitörden displap port hatası alıyorum(no display port)...
Ben Asusun monitörlerini beğeniyorum ama Philipste köklü markalardan hepsinin özelliklerini inceledim aşağı yukarı aynılar içine hangisi sinerse onu tercih et derim
Sizce hangi monitörü tercih etmeliyim eski asus tuf gaming vg249q1a kullanıcısıyım fiyatı biraz pahalı geldi bu konuda Casperı tercih etsem nasıl olur??
https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-vg249q1a-23-8-1ms-165hz-hdmi-display-freesync-full-hd-ips-led-monitor-pm-HBC0000054HWJ...
Yaklaşık 3 3.30 saattir youtubeden araştırıdğım videolara dahilinde sorunu çözmeye çalıştım lakin maalesef olmadı yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı
bilgisayarımdan Fifa 21 oynuyorum fps değerlerim 150 civarı ama nedenini anlamadığım şekilde oyunum akıcı değil yardımcı olabilecek olan arkadaşlar varmı??