sercanemekli isimli üyenin son içerikleri

1. S

Ort. 120K Sistem Tavsiyesi(Fikir) İstiyorum

Amazonda buldum fakat son 1 adetti https://amzn.eu/d/0LGXaLQ
  2. S

Hocam Amazonda 14’e buldum son 1 adet kalmış aldım, kasayı da şimdi aldım. Diğerlerini de topluyorum şu anda :) çok teşekkürler
  3. S

O zaman Galax alayım çok teşekkür ederim. 18k’lık anakartla beraber tam 100k civarı tutuyor. 10/10 oldu.
  4. S

Öncelikle emeğiniz için teşekkürler. Ekran kartında asus prime’la galax arasında fark var mı? Değer olarak vs. bi fark varsa ekran kartı siyah olabilir
  5. S

Çok teşekkür ederim
  6. S

Tamamen oyun için istiyorum hocam işle alakalı macbook kullanıyorum. Beyaz olması gözüme daha çok hitap ediyor. Beni aydınlatırsanız çok sevinirim aklım cidden karışık, çok teşekkür ederim.
  7. S

@ANtiQ08 hocam selamlar, bu sistemi asus prime 5070ti ve ryzen 7 9800x3d olarak toplasam birebir aynı parçalarla sorun olur mu? Bütçem max 100k. Neleri değişmem gerekir? Teşekkürler
  8. S

100K’ya 5070Ti ve Ryzen 7 9800x3d Sistem Toplamak İstiyorum

Merhaba, 100K sadece kasaya ayırdığım bütçem var. Ekran kartı olarak Asus Prime 5070Ti ve işlemci olarak Ryzen 9800x3D düşünüyorum fakat geri kalanı hakkında çok kararsızım. Ağırlık olarak oyun oynamak istiyorum. Tavsiyelerinize açığım.
Geri