serci isimli üyenin son etkinliği

• S
    serci, Crucial Pro vs Goodram başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    bütçe sıkıntım işte 4 e kadar var bütçem maks onlara yetmiyor
  • S
    hocam anakarta uygun ram arıyorum goodram veya xpg lancerı düşündüm goodram uyumluluk listesinde yok ama daha ucuz hepsinden satıcıda uyumludur dedi ondan...
  • S
    komple değiştirip alıcam hocam 1732136786 hocam o da cumartesiye gelmiyor sistemi o gün toplicaz da
  • S
    başka önerebileceğiniz ram var mı 1732136435 Satıcı o şekilde söyledi bana bilmiyorum ben de hocam valla 1732136530 patriot nasıldır hocam o da 3700 tl ya...
  • S
    goodramin chipi wilk elektronik crucial pro sistemdekini iade etme şansım var 1300 tl ye hepsiburadadakini alabilirim 1732136319 gskill baktım ama cok...
  • S
    serci, Bellek (RAM) kategorisinde Crucial Pro vs Goodram başlıklı bir konu açtı.
    Sistemimdeki ram https://www.vatanbilgisayar.com/crucial-pro-cp16g56c46u5-16gb-ddr5-5600-udimm-cl46-16gbit-sogutuculu-pc-ram.html Almayı düşündüğüm ramler...
  • S
    serci, 5200 MHZ RAM 7200 MHZ ANAKAT'A SORUN ÇIKARTIR MI? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    arkadaşlar merhaba aşağıdaki sistem de anakart için hangi hızda ram alınmalı goodram patriot ve xpg arasında kaldım 6000 cl30 3 ü de...
  • S
    serci, Anakart kategorisinde Öneri Anakarta uyumlu ram önerisi başlıklı bir konu açtı.
    Aşağıdaki sistemi aldım montajsız şekilde rami kullanmak istemiyorum cl46 olduğu için iade edeceğim ve ek olarak soğutucu aldım peerless assasin 120 se...
  • S
    serci, Bellek (RAM) kategorisinde Öneri Sisteme Uygun Ram Önerisi başlıklı bir konu açtı.
    Aşağıdaki sistemi aldım montajsız şekilde rami kullanmak istemiyorum cl46 olduğu için iade edeceğim ve ek olarak soğutucu aldım peerless assasin 120 se...
  • S
    serci, Patriot Viper Ram ve Tomahawk B650 Uyuşmazlığı başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    hocam sorun düzeldi mi
  • S
    Vaktim olunca bakacağım. İncelemesi yok farkını bilmiyorum. Kisaca kontrol ettim tekrar bulamadım. Musait zamanımda Çin forumlarina da bakarım ama düşük...
  • S
    serci, Öneri Goodram wilk çip üreticisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    neden patriot uyumlu mu biilmiyorum o da bugün sorun yaşayan vardı patriot ile
  • S
    serci, LG 24” UltraGear 24GS65F-B vs MSI MAG 256F başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    https://www.itopya.com/philips-evnia-24m2n3200s-238-180hz-1ms-hdmi-dp-gsync-hdr10-fhd-ips-gaming-monitor_u26451 bu indirime girmiş önerdiğiniz ile farkı ne...
  • S
    serci, Bellek (RAM) kategorisinde Öneri Goodram wilk çip üreticisi başlıklı bir konu açtı.
    Merhaba arkadaşlar https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-good-ir-6000d564l30s-16g-16-gb-ddr5-6000-mhz-cl30-fiyati,838527269.html bu ürünün çipi wilk...
  • S
    serci, LG 24” UltraGear 24GS65F-B vs MSI MAG 256F başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    bu konudaki monitörleri önermez misin
Top Bottom