Merhabalar. Ana kartım https://www.itopya.com/gigabyte-h810m-k-6400mhz-ddr5-soket-1851-m2-usb-32-hdmi-matx-anakart_u31688 bu. Faceit giremedim. Secure boot hatası alıyorum. Biraz araştırdım Gigabyte ama kartlarda bazen secure boot açınca anakart hataya girebiliyormuş. Bu konuda destek lazım...
Merhaba. Ultra 5 225f için işlemci soğutucu alıcam. Sıvı soğutma mı yoks kule tipi mi almak mantıklı. İkisi içinde öneri istiyorum. Isı göstergeli olursa iyi olur.
İtopyadan sistem aldım. Soğutucu güncelleyecem daha fatura bile oluşmamış. Değişiklik yapamazsınız diyor. Böyle bi saçmalık varmı. Varmı yardımfımolacak birisi nasıl güncelleme yapabilirim.
Hocam bakacam ancak bu monitörü alanlar hep HDMI ile bağlamış sanırım. Bu monitörden kaynaklı sorun değil mi sizce. Test ayarlarında kalmış gibi geldi. Menüde açılmıyor. Bağlantıyla olduğunu sanmıyorum ben.
HDMI kablo ile bağlantı yapıyorum. Başka HDMI kablo ile denedim oda olmadı. Laptoptan. Bağlantı yapıyorum.
1765560212
HDMI kablo ile bağlantı yapıyorum. Başka HDMI kablo ile denedim oda olmadı. Laptoptan. Bağlantı yapıyorum