Serdar Yabancı Değiliz isimli üyenin son içerikleri

1. S

250CC motor önerisi.

tipleri güzel olmuyor fakat cf nin ömrü bunlar kadar olmuyor
  2. S

250CC motor önerisi.

cf moto Çin grubu olduğu için pek önermem sana önerebileceğim bajaj grubu olur onunla başlarsın taksit olayını pek bilmiyorum ama ns200 yada dominar 250 alabilirsin ilk motorun naked olsun ki düştüğünde falan grenaj masrafın olmasın
  3. S

Gamermarkt icra ve dava tehdidi

2023 kasım ayında davaya itiraz ettim dava hala açık hiçbir şey olmuyor ödemeyin şu parayı
  4. S

Yurt dışı ıphone alımı hakkında

arkadaşım avusturyaya gidicek gitmişken ıphone almasını istedim aklımda şuan 15 15 pro ve 16 var yurt dışından gelen telefonu kayıt ücreti ödemeden yılda ne kadar süre kullanabiliyoruz ve mantıklı mıdır
  5. S

Evime icra kağıdı geldi hesap satışından.

hocam konu gerçek aynısı başıma geldi itiraz ettim dava hala açık keşke konu sahibi parayı geri göndermeseydi hiçbir şey olmuyor
  6. S

125 cc motosiklet sigortası ne kadar tutuyor ?

noter plaka çıkarma sigorta toplam 8-9 falan tutar
  7. S

2700tl oyuncu kulaklığı önerisi

2.7k bantlarında oyun için kullanılacak kulaklık arıyorum en mantıklısı hangisidir
  8. S

Motor önerisi arıyorum

dominar d250
  9. S

Motor önerisi arıyorum

bütçe?
  10. S

Hattımı nasıl kendi üzerime alabilirim

hattın sahibiyle yetkili bir bayiye gitmen gerekiyor onlar yardımcı olur 750tl gibi bi fiyatı vardı
  11. S

windows 11 key nerden alabilirim

laptopu ma windows 11 kurdum sorunsuz kullanıyorum fakat Microsoft uygulamalarına ihtiyacım var ve şu etkinleştir yazısı sinirimi bozuyor key öneriniz var mıdır
  12. S

🔥İndirim Qcy Gts 1.85" Akıllı Saat 600 TL 🔥

sim kart takılıyor mu acaba
  13. S

30k bütçe laptop önerisi

aklımda şu laptop var nasıldır yada başka öneriniz varmı https://ty.gl/ebegb9dmb7d8s
  14. S

25-27k arası laptop önrrisi

batarya problemi var onunla uğraşmak istemiyorım 1726647486 ve daha fazlası 1726647514 düşünülebilir
  15. S

25-27k arası laptop önrrisi

spariş verdiğim laptop sparişim iptal oldu bu yüzden yeni bir laptop alıyorum 4050 kartlı bi laptop arıyorum lütfen loq önermeyin
Geri