Abi benimki göz kararı kullanıcı yorumu aocun IPS monitörü var ikisini karşılaştırdım IPS kadar kaliteli değil
Glowdan bahsettiğim şeyde bir benzetme glow gibi oluyor anlamında 3 tane iade ettim g65b den ,belki problem vardır diye bu sorun var bu monitörde , ayrıca rtings de yapılan testlerdede...
Ürün kaliteli , va panele göre renkleri daha canlı IPS - Va arası diyebiliriz , 240 Hz ve 2k curved olması çok iyi(curved kullanıcıya göre değişir tabi), hoparlörü bir monitöre göre çok çok iyi , ayrı işletim sistemi olması ve televizyon gibi kullaniyo olabilmek mükemmel bunlar artıları
EKSİLERİ...
Hocam kimseyi tanımıyorum sonuçta ne kadar bilgili ne kadar değil o yüzden forumlardan bilgi almaya çalışıyorum, belki farklı bı durumu vardır bilmediğimiz bı ayarı vardir diye , ne bilim biri çıkar derki, atıyorum kablodan başka kablo denerim duzelir gibi
G65b modeli revize edilmiş ghosting vs açısından biraz daha iyileştirilmiş modeli diye biliyorum çünkü bı kanal ikisininde videosunu çekmiş G6 olanda ghosting var g65b olanda yok denilcek kadar az
Hocam günaydın , monitörü siyah bir ekrana aldığınızda(ölü piksel testindeki gibi) mavimsi bir ışık yansıması oluyor mu monitörde ,birde ghosting testi yaptın mı bu kadar var mı ?
Evet sağ üstte de bayağı var ,testte bişey göremedim sıkıntı yok gibi duruyor,ama canlı görmek daha farklı tabi, konuştun mu değişim vs yapacaklar mi ?