serdar4705163 isimli üyenin son içerikleri

1. S

Yardım Asus tuf gaming a15 laptop Ssd görmüyor

Bence de öyle. Ben zaten 2TB destekliyor diye almıştım. Hem yanıltıcı (o kadar ki ilk başta asus çalışanı bile uyumlu dedi sadece bi taneside değil 3 kişi ayrı ayrı ilk olarak uyumlu dedi) oldu hemde şu zamanda 2TB SSD desteklememesi çok saçma. Bu modeller 2023 yılının fazla eski bi modelde...
  2. S

Bugün mesaj gönderdiler 1+1 TB SSD destekliyormus sadece. Cevap gelmemiş bakan olursa cevaplayayım diye yazıyorum
  3. S

Asus tuf gaming a15 FA507NVR laptop aldım ve 2TB SSD aldım laptop için. SSD resimde attım. Sorna taktım laptop açılması çok uzun sürdü (yaklaşık 5-10 dakika kadar ve SSD takılı olduğunda her zaman böyle yapıyor). Açıldı ve SSD yi görmedi disk yönetime girdim yine yoktu. Sonra biosu açtım...
  4. S

Öneri Ucuz kablosuz Klavye mouse seti

Bi bakayım teşekkürler
  5. S

Öneri Ucuz kablosuz Klavye mouse seti

Klavye mouse seti alacam. Şunların olması istiyorum : 1. Kablosuz 2. Küçük sırt çantasına sığacak kadar 3. Fiyatı az 4. Kaliteli farketmiyor iş görsün yeter Evet böyle bi klavye mouse seti var mı? Şimdiden herkese teşekkürler.
  6. S

Özel durum işlenemedi hatası

Merhaba arkadaşlar, visual studio da girilen sayıdan sonraki 5 asal sayıyı yazdırmak için özyinelemeli kod yazıyordum ama ekteki hatayı aldım. Yardımlarınızı bekliyorum :) .
  7. S

Yardım Bu monitör fiyatları gerçek mi ?

Sipariş onaylanmadan önce parayı çiçek sepeti gönderiyor mu ki bence de dolar olarak yazılmış
  8. S

Yardım Bu monitör fiyatları gerçek mi ?

Arkadaşlar Akakçe ye girdim ve monitör fiyatlarına göz atayım dedim. Bi baktım 1-2 k 'lık monitörler 200-300 lira bi hata mı var acaba bi tane de link bırakıyorum...
  9. S

Yardım Mobil data hattını başka cihazda kullanma

Ben Vodafone redbox almıştım. Yaklaşık 3-4 ay kullandım sonra köye gittim. Köyde elektrik gidip geldiği için cihaz yandı sanırım. Bende redbox ekibini aradım. Yeni adresi verdim ama beni 6-7 kez arayıp adres istediler yine eski adresi değiştirmediler bi türlü sonra bende onları bekleyeceme bi...
  10. S

Ekran kartı tavsiyesi (1500 -2500 TL)

Tamamdır o zaman ben biraz daha bekleyeyim. Teşekkürler
  11. S

Ekran kartı tavsiyesi (1500 -2500 TL)

İşlemci ryzen 5 3600x, anakart Asus tuf gaming b550m plus , ram Adata 3200mhz 8GBx2 bu bileşenlere uygun bi ekran kartı var mı önerdiğiniz? Şu anda almam uygun olur mu ? İndirim falan gelir mi ekran kartlarına ? Ben biraz baktım da piyasa çok dalgalı sanki.
  12. S

Bilgisayar topladım ama açılmıyor

Çok teşekkür ederim hepinize😔😔 1610369737 Dediklerinizi dikkate alacam teşekkürler. 1610370315 Bide şey hangi ekran kartını alayım. Önerdiğiniz bi ekran kartı var mı?
  13. S

Zaten şu an beni idare etse yeterdi. 2 veya 3 aya yeni güç kaynağıyla ekran kartı alacaktım. Tabi bide SSD . İdare edecek bi ekran kartı alsam açılır mı?
  14. S

Selam herkese, Ben bilgisayar toplamaya çalışıyorum. Elimde Asus gaming b550m(wifi) anakart , Adata 3200 MHz 8GBx2 ram, ryzen 5 3600x işlemci, eski bi kasa, 300 watt power supply , 360GB HDD var. Hepsini taktım kurdum ama erkan yok. Basıyorum düğmeye kasa fanı çalışıp duruyor. Sorun nedir acaba...
Geri