serdardrkk isimli üyenin son içerikleri

1. serdardrkk

Ekran Kartını Beyaza Boyadım

Ellerine sağlık hocam hoş duruyor gerçekten. Beyaz temanın hastasıyızz :D
  2. serdardrkk

STOK Bitti. PCHocası 17.999TL 3070 sistem

1000 stok ve mağazadan alma şartı var. Video yayında ama gidip direk alabilirsiniz dedi. Özelleştirme yapabilenler anakartı bi tık yükseltebilir ya da o bütçeyi en azından kule tipi soğutucuya aktarabilirse çok tatlı olur sistem :)
  3. serdardrkk

5600 ve RTX 4070 uyumu? (B450 Tomahawk)

Cevapların için teşekkürler. PCI konusunda daha da rahatladım. İşlemcide de yükü ekran kartına aktarmak için AAA'larda aynen o şekilde darboğazı min e indirirsem canımı sıkmaz o halde iyi ki 4070 almışım diyebilirim. Warzone, BF gibi pek rekabetçi ağır oyun oynamıyorum. PubG veya aktif olarak...
  4. serdardrkk

AAA güçlü oyunlarda ekran kartı kullanımını arttırmak için DLSS ve FG açarsam çok görüntü kaybı olmuyor deniyor. O şekilde biraz darboğazı düşürdüm diyelim ama DSR ile yapay çözünürlük ve ölçeklendirmeler de gözle görülür bozulma yaşandığını duydum. Bu ne kadar doğru?
  5. serdardrkk

Merhabalar RTX 4070 aldım ben kargonun gelmesini bekliyorum. MSI B450 Tomahawk model anakart kullanıyorum. PCI Gen3 destekli ama 4070'in performansını çok etkiler mi? Bir de RTX 4070 alınca bütçeyi tükettim. Çünkü 4060 Ti 8GB almak yerine tavsiyelere de uyarak 4070'i aldım. Dolayısıyla 5600 de...
  6. serdardrkk

Ryzen 5 5600 - FHD 144Hz için en uygun Ekran Kartı Tavsiyesi (Nvidia)

4060Ti da kalsam ban çok bile yeter de ileriye dönüt her türlü ekran kartına yatırım yapmak daha mantıklı doğru diyorsunuz. İllaki sonunda işlemci değişimi ya da monitör yenileme yapılabilir nispeten ekran kartına göre. Önerebileceğiniz modeller var mıdır? Tepe bir kart istiyordum almışken ama...
  7. serdardrkk

5600 işlemcisi 4070'i çok limitlemez değil mi? Uzun yıllar kullanırım doğru ama tam performansından çok uzakta kullanacaksam gereksiz 3-5k fazla masraf yapmayım istiyorum
  8. serdardrkk

Altta yazan sistemi kullanıyorum. İşlemci ve monitör yeni sayıldıklarından alacağım kartı da uzun bi süre bu işlemci ve monitörde kullanacağım. Dolayısıyla en mantıklı ekran kartı olarak da RTX 4060Ti düşünüyordum. Artılarıda eksileride fazla bir kart aslında herkesin bileceği. 8GB vram en...
  9. serdardrkk

MSI RTX 4070Ti alınır mı?

Çok teşekkürler sohbet için, ben 1-2 gün daha bekleme de kalayım indirim durumuna göre hareket edeyim.(y)
  10. serdardrkk

Evet HB'de 23 görünüyor indirimle bile 20 k olmuyor, diğer modellerin durumuna göre 4070 XLR modeline yönelim yapabilirim o halde. Bu karta 5600 nasıl sence ne kadar darboğaza sokar PSU kurtarıyor rahat ama bi süre 1080p de olacağım.
  11. serdardrkk

Dediğiniz gibi hocam biraz acele etmemekte fayda var eğer inmezse MSI 4070, XLR veya iGame modellerine de bakabilirm HB kuponum var onlarda kullanıp daha da aza alabilirim. Tabi bu site de o modeller bazen bulunmuyor.
  12. serdardrkk

PSU ve işlemci sorunu değişene kadar kafamı ağrıtabilir ondan endişeliyim, gerçekden güçlü bir kart. 4070 de 25 k bandında bence onunda durumunu (indirime girme ) takip etmekte fayda olabilir. 21-22 civarına çekerlerse kısa bir süreliğine 20 veya daha altına alabilme imkanım olur. 1691578142...
  13. serdardrkk

İşlemciyi yeni aldım sayılır 5600 kullanıyorum o yüzden ekran kartını kovalıyorum şuan da. Dostum son yazdığım mesajdaki gibi 4070Ti modeli indiyse bu fiyata 4070'i 25 de tutmazlar bence o da inerse 21-22 lere daha altından kuponla alabilirim. Onu beklemek daha mantıklı olur değil mi? 4070 Trio...
  14. serdardrkk

Yok hocam indirimden ve kuponda dolayı dedim. Eğer MSI 4070 modeli de 21-22 bandına düşerse ben onu 20 veya biraz altına alabileceğim. O yüzden almışken MSI tepe bir model almış olurum demek istedim. Yoksa XLR iyi bir model biliyorum. Ti modelini 25 e çektilerse o da inebilirm anlamında.
  15. serdardrkk

MSI sadece bu modele indirim yapmış, yakın zaman da 4070'e de yapar diye düşünüyorum. Her gün takipteyim yeni fark ettim. 4070Ti beni biraz zorlayacak gibi psu sorunu da var hem sadece işlemci monitör değil. Sadece bu istedğim model 4070 parasına inince bi acaba dedim. 4070'i de bi bekleyeyim...
Geri