Hewlett-Packard isimli üyenin son içerikleri

1. Hewlett-Packard

🔥İndirim Nothing CMF Phone 1 8 gb Ram 128 gb Siyah 9999₺

Enginar beyinli??? 1766336331 TAKSİT VAR ARKADAŞLAR SU YEŞİLİ MODELİNDE DELLENDİRMEYİN ADAMI
  2. Hewlett-Packard

Öneri S24 256gb 32200tl alınır mı?

s25 fe daha mantıklı
  3. Hewlett-Packard

Yıl bitmeden telefonlara bir indirim gelir mi yoksa yılbaşından sonra mı gelir

ithalatçı garantili ürünler yurtdışı ayrıca pttavm bu dünya üzerinde görebileceğiniz en kötü sitelerden birisi satıcılar da mehmet bilişim gibi abidik gubidik satıcılar zaten
  4. Hewlett-Packard

akakçeden karşılaştır siteleri en ucuzu nereyse oradan al PTTAVMDEKİ İTHALATÇI GARANTİLİLER HARİÇ
  5. Hewlett-Packard

Bilgisayar bileşenlerinin satış piyasası kaç olur

ekran kartı piyasası da yükselir tahminen
  6. Hewlett-Packard

Bilgisayar bileşenlerinin satış piyasası kaç olur

O RAM'leri az daha bekletsen çok daha pahalıya satarsın hee
  7. Hewlett-Packard

RAM krizinden ve TRT vergisi zamından ve onu geçtim direkt ülkemizin enflasyonundan dolayı zamlanacaktır. Alacaksanız hemen şimdi alın.
  8. Hewlett-Packard

SU COCUGU NASIL IKNA EDECEM YARDIM

annesi izin vermedi öfke krizi geçiriyor şu anda herkesten bir geçmiş olsunları alırım
  9. Hewlett-Packard

o kadar küçük değil ya maalesef, babam da telefon değiştirmeyi seven biri değil zaten pek inanmaz
  10. Hewlett-Packard

onun ledleri falan görse yüksek ihtimalle daha fena söver. bi de pil olarak pek iyi demiyorlar ona. valide kızar
  11. Hewlett-Packard

valla telefonun kendi bağlantısı da ip diye geçiyor diye biliyorum yoksa bildiğim üzere hwid ban yemesi lazım
  12. Hewlett-Packard

onları denedik valla yüksek ihtimalle kanmayacak 🙏🙏 yazılımı pek umursayacağını sanmıyorum, bozulmadan önce redmi note 10 pro kullanıyordu
  13. Hewlett-Packard

sıkıntı şu ki kendi harçlığıyla alacak, ben sırf parasının hakkını alsın diye anlatıyorum ama harbi inat etti.
  14. Hewlett-Packard

actigi tum hesaplar kapaniyo her yontemi denemis ama yine de nafile
Geri