serdaryy isimli üyenin son içerikleri

1. S

Araba Tavsiye Lütfen (Hala Alamadım)

Fc5 im vardı sattım boyası soyuluyordu kendi kendine 😅fe 1 mantıklı geliyor gibi şu an
  2. S

2. Elde accord üzmezmi
  3. S

Manuel el freni sinir bozucu 😅 1788895495 Bagajıda küçük biraz
  4. S

182 lik olan değilmi
  5. S

Merhaba 1.8 m. e kadar 2. Eli hızlı YOkuşta bayılmayan Sorunsuz Suv yada sedan araç tavsiye edebilirmisiniz?
  6. S

Yardım Acil Araç Tavsiye Lütfen

Otomatikmi Manuelmi?
  7. S

City performans olarak baya zayıf diyorlar öylemi gerçekten ?
  8. S

Sürekli takip ediyorum
  9. S

Etmez kardeşim hatcb olmasında
  10. S

Arkadaşlar merhaba 1.5 m civarı aile kullanımına uygun ikinci eli hızlı yokuşta bayılmayan araç tavsiyesi edebilirmisiniz?
  11. S

League of legends düşük fps sorunu

Bilgisayar yeni geldi 1779925402 Evet cs2 bazen donma oluyor iyileştirme kapatmadım yarın deneyim o şekilde
  12. S

League of legends düşük fps sorunu

Hocam benimde böyle oluyor pencereli modunda sorunsuz oynatıyor diğer modlarda böyle bir ekran veriyor veya donuyor işlemci 7500 f e.k 9070 xt
  13. S

Mavi Ekran Sizce Bunun Nedeni Nedir ?

arkadaşlar merhaba lole girdiğimde sürekli böyle oluyor ekran ayarlarım 2 k pencereli moda alınca sorun olmuyor ama diğer modlarda ekran düzelse bile oyun içerisinde donuyor sorun ne olabilir pc den çok anlamam hiç bir ayar falan yapmadım.Ayrıyetten cs2 ye girince işlemci kullanımı çok artıp...
  14. S

Yardım Furmark Test Sonucu Nasıl Sizce ?

2 k da ama işlemciye lol ve cs de çok yük biniyor baya ısıtıyor.karta güç verme olarak bir şey yapmadım yapmayı bilmiyorum zaten 😅
  15. S

Yardım Furmark Test Sonucu Nasıl Sizce ?

Evet akvaryum hiç bir ayar yapmadım dediğim gibi çok anladığım bir konu değil :) 1779746899 Oyun içinde 144 hz ile sınırlandırdım şuanlık bir sorun yok 1779746954 Cs 2 de bazen takılma oluyor sanırım işlemci darboğaz yapıyor
Geri