Bağlantı kalitesini ve pil ömrünü geliştirmişler onun dışında biraz daha ağırmış ve mouse ayağı bir tık daha iyiymiş.
Bende gen1 var. İlk aldığımda açıkçası sıkıntı yaşadım 1-2 ay boyunca. Bazen 2.4ghz modu asla çalışmazdı bazen bluetooth modu hiç çalışmazdı. Bağlantım kopup dururdu. Sonra...
Anakart overkill geldi bana göre. B segment dolu bir tane alsan 7-8k elinde kalır ekran kartını 5070 yaparsın. Ram içinse inan çok farketmiyor 3-4 fps için kafa yormaya gerek yok.
Intense Dark Exclusive olan biraz daha ağır kışlık bir koku diyebilirim. Rich Warm Addictive olan tütün-şeker karışımı yine o erkeksi ağırlığı veriyor ama daha yazlık gibi
1752684420
Kokunun tarzını beğirsen eğer Tom Ford Bois Pacifique var yine benzer tütün bazlı ama kalıcılığı var. Tabi...
Herkese merhaba ve hayırlı pazarlar.
Dün akşam 6 senedir memnun olarak kullandığım Arctis 3 kulaklığım bozuldu. Bundan önce de yine 6 sene kadar steelseries bir fare kullanmıştım ve markadan çok memnun kalmıştım.
Bu sebeple Nova serisini inceledim ve almayı düşündüm ama bu konuya benzer...
Benim yeni bilgisayarım da yavaş açılıyor biraz. Çok hızlı ssd var içinde bir de. Eski 15 yıllık hdd'li bilgisayar ile aynı sürede açılıyor. Varsa bir çözümü ben de bilmek isterim.
İşlemci seçimini çok mantıklı bulmadım 32Mb L3 ön bellek 7500F'de de var. Fazladan para vermeye gerek yok. Ayrıca o işlemci için 360mm sıvı soğutucu fazla 240mm yeterli. Oradan azaltacağın para ile ekran kartını 4070 TI Super'e yönelebilirsin.
Sıcaklıklar kötü değil ama bu markadan markaya bile değişiklik gösteren bir şey. Yıpranma payı olabilir elbette. Almayı düşündüğün kartın youtubedaki performans testlerine bak oradaki fps ve sıcaklık değerleri ile kıyasla. Çok büyük bir fark yoksa al.
Elinizde macun varsa 2dk söküp bakın hocam. Eliniz yatkın değilse bile korkmanıza gerek yok hiç zor değil. 2 vida söküp anakarttan kablo bağlantısını çıkartacaksınız sadece. Herhangi bir sıkıntı varsa montajda açmadan bilemeyiz çünkü eğer tahmin ettiğim tarz bir şeyse yazılım olarak düzeltmeye...