Serden7 isimli üyenin son içerikleri

1. S

DDR4 ana karta 5060 takılır mı?

Uygun takılır bir sorun olmaz
  2. S

Windows 11 23H2 hakkında

Merhaba. Windows 11 24H2 değilde 23H2 kurmak istiyorum malum sorunlardan ötürü. Technopatten orijinal linkten indirdim. Bu sürümün herhangi bir sorunu sıkıntısı olur mu ? Ayrıca rufusla yazdırırken 2 3 kere ayrıştırma hatası verdi en sondan sıkıntı çıkmadan yazdırdı bundada bir sorun olur mu ?
  3. S

Çözüldü✓ Win11 Nasıl Sürüm Seçilir ?

kanki windows açılsa kaldıracam windows gelmiyor. biosta dönüp duruyorum. o değilde win11 23H2 yi indirsem bir sıkıntı olur mu ? 24h2 indirip ssdyi tekrar riske atmak istemiyorum.
  4. S

Anlayamadım hangi dosya neyin dosyası ? 1757247052 Bunu önlemek için ne yapma lazım knk 1757320264 win11 23H2 isoyu indiriyorum şuan m2ssd için hangi ayarları yapmam lazım
  5. S

Sonunda Bilgisayar Topladım

Hayırlı olsun süper gözüküyor.
  6. S

Valla bende bilmiyorum oyun oynuyordum birden dondu sonra çöktü mavi siyah ekran sonrası boot uyarısı verdi sonra windows hiç açılmadı. Sürekli biosa boot attırmaya çalıştı. Ne olur ne olmaz bence kaldır derim.
  7. S

Samsung 980 Pro knk içinden geçti ssd nin. Ben kendim bilerek yüklemedim güncellemeyi kendi kendine arkada indirmiş olması lazım. Alalı 2 sene olmuştu sıkıntısında yoktu.
  8. S

Alternatifede güvenemiyorum içine yazılımla birşeyler atıp yayınlayabilirler diye
  9. S

Selamünaleyküm. Windowsun ssd geberten güncellemesiyle çöp olan ssd sebebiyle tekrar m2 ssd siparişi verdim. Windowsun 24h2 yerine bir önceki sürümü veya önceki sürümlerde bu sıkıntı varsa daha önceki sürümleri nasıl indirebilirim. İso yazdırmada sürüm seçmeyi göremedim nasıl bir adım izlemem...
  10. S

Çözüldü✓ Dramli m2 Ssd Önerisi

O markayı hiç duymamıştım kronik sıkıntısı veya başka bir sıkıntısı var mıdır ? 3bin lirayı aşıyor 3 binden fazla çıkamam.
  11. S

Bütçe aşıyor malesef
  12. S

2500 2700 veya 3k gibi dramli 1tb m2 nvme ssd önerir misiniz. Kampanyalı gibi olursa çok iyi olur pahalıya kaçmak istemiyorum.
  13. S

Yardım Samsung 980 Pro m2 Biostan Silindi

Malesef yok ama az önce indirim varmış trendyolda wd blue sn5000 1tb 2150 liraya aldım. Gelsin onunla deneyebilirim denicem.
  14. S

Kısa devre yapmış olmasına ihtimal vermiyorum. Zaten anakartta 2 slot var diğer slota taktım gene görmedi ssd yi
  15. S

Aynen windows 11
Geri