Merhaba. Windows 11 24H2 değilde 23H2 kurmak istiyorum malum sorunlardan ötürü. Technopatten orijinal linkten indirdim. Bu sürümün herhangi bir sorunu sıkıntısı olur mu ? Ayrıca rufusla yazdırırken 2 3 kere ayrıştırma hatası verdi en sondan sıkıntı çıkmadan yazdırdı bundada bir sorun olur mu ?
kanki windows açılsa kaldıracam windows gelmiyor. biosta dönüp duruyorum. o değilde win11 23H2 yi indirsem bir sıkıntı olur mu ? 24h2 indirip ssdyi tekrar riske atmak istemiyorum.
Anlayamadım hangi dosya neyin dosyası ?
1757247052
Bunu önlemek için ne yapma lazım knk
1757320264
win11 23H2 isoyu indiriyorum şuan m2ssd için hangi ayarları yapmam lazım
Valla bende bilmiyorum oyun oynuyordum birden dondu sonra çöktü mavi siyah ekran sonrası boot uyarısı verdi sonra windows hiç açılmadı. Sürekli biosa boot attırmaya çalıştı. Ne olur ne olmaz bence kaldır derim.
Samsung 980 Pro knk içinden geçti ssd nin. Ben kendim bilerek yüklemedim güncellemeyi kendi kendine arkada indirmiş olması lazım. Alalı 2 sene olmuştu sıkıntısında yoktu.
Selamünaleyküm. Windowsun ssd geberten güncellemesiyle çöp olan ssd sebebiyle tekrar m2 ssd siparişi verdim. Windowsun 24h2 yerine bir önceki sürümü veya önceki sürümlerde bu sıkıntı varsa daha önceki sürümleri nasıl indirebilirim. İso yazdırmada sürüm seçmeyi göremedim nasıl bir adım izlemem...